BILO MI JE JAKO TEŠKO Anđelo Ranković progovorio o odnosu sa Sandrom Rešić i Dalilom Dragojević
Foto: Alo ilustracija

U toku sinoćne emisije "Narod pita", voditeljka Ivana Šopić ugostila je Anđela Rankovića i Jovanu Tomić Matoru.

- Lina iz Beograda. Sve pohvale na račun Vašeg rada. Ja bih krenula sa nekoliko konstatacija. Između Anđela i Dalile su se videle simpatije, ne emocije, nego simaptije. Videlo se da se Anđelo dopao Dalili. Moje pitanje glasi za Anđela: "Intresuje me, jedno prosto pitanje, zašto ste vi ušli u vezu ili bilo kakav odnos sa Sandrom" - pitala je gledateljka.

BILO MI JE JAKO TEŠKO Anđelo Ranković progovorio o odnosu sa Sandrom Rešić i Dalilom Dragojević

Printscreen

 

- Sve što se dešavalo između mene i Sandre, u tim trenucima je vodilo ka tome da bi nas dvoje trebalo da uđemo u vezu. Meni je ona izuzetno prijala, a kad smo se oslobodili i pričali o tome, onda mi je stvarno bilo lepo sa njom, sve to. Bila je tu, jako mi je bilo teško i nema uopšte veze sa tim da bih ja pregrmeo da bi mi bilo lakše. Bio je razlog zato što sam stvarno poželeo i da smo došli do toga da nema nazad, nego da pokušamo da uđemo u sve to...Kada sam izašao napolje, da se odmorim, psihički se nisam rasteretio i smatrao sam da u takvom stanju ne mogu da joj se posvetim ni 10% koliko bi ona trebala da dobije od mene, ne samo ona, nego devojka koja ulazi sa mnom u vezu - odgovorio je Anđelo.

- Povela se tema da je zbog neke ljubavi ostavila brak, a zbog te kosmičke ljubavi je ostavila vas. Sve se to ne bi dogodilo da se nije desio taj pritisak. Ono što sam ja primetila jeste to, da ta energija, koja je vladala između Vas i Dalile se nije videla u odnosu sa Sandrom. Izgledali ste mi nesrećno! Možda to nije tako. Vi ste sa Dalilom odmah hteli sve. Zašto se nije videla ta energija u odnosu sa Sandrom? - rekla je gledateljka.

BILO MI JE JAKO TEŠKO Anđelo Ranković progovorio o odnosu sa Sandrom Rešić i Dalilom Dragojević

Printsc Pink

 

- Dva različita vremenska perioda kada se to dešava. Dešava se to sa Dalilom kad sam bio pun snage, čak sam ušao i rekao da želim da komentarišem. Tada sam nekako bio pun elana, želje i volje da učestvujem u svemu tome. Bila je energija prisutna, a ono što se dogodilo sa Sandrom, nisam mogao da se vratim u normalu - dodao je Ranković.

KUPUJE BESNU MAŠINU Aleksandra Nikolić se oglasila iz Egipta, tražila pomoć, pa rešila da se počasti

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Vesna

22.08.2022 10:53

Ovo je jedan obican kilavko i potuljenko i mamin sin, koji ne moze bez mamine suknje, ne znam ko ga tu dovede, muka mi je od njegovih proseravanja

Šone Dorćolac

22.08.2022 11:43

Andjelo i Dalila su bili fizicki savrsen par, oboje mladi, lepi, Dalila lepa, harizmaticna, seksipilna zena, negovana, uz to jaka zena, iskreno i ja bi imao tu energiju pored nje.

Kiza

22.08.2022 11:51

Ma kakva bre Sandra, mozda nije losa kao drug, ali kao zena bez trunke zenstvenosti, šarma, pored Andjela izgleda kao mama, sa Dalilom je bas par, pribliznih godina, Dalila ima taj neki "magnetizam" koji jednostavno privlači, izuzetno je jaka kao licnost, uz to i lepa, ali retko koji muskarac moze da se nosi sa tom njenom jačinom i energijom, ko moze garant obostrani uzitak.