TO JE BILO OSUĐENO NA PROPAST Zadrugar bez dlake na jeziku prokomentarisao raskid Jovane i Stefana
Foto: Printscreen/instagram

U toku sinoćne emisije "Narod pita". Gosti Ivane Šopić su bili Stefan Karić i Marko Đedović. Usledilo je naredno uključenje.

- Dobro veče, Gabrijela kraj telefona. stefanu sada govbore šta da radi, kao da je mala beba. Marko je radio da je Dalila radila više loših stvari, nego dobrih, drago mi je zbog toga. Ona ga je jako popljuvala tokom svog gostovanja u emisiji. Sada sam čula da je Stefan raskunuo sa Jovanom, jako mi je žao zbog toga ali ima još mnogo devojaka. Samo ću das pozdravim Dejana i Aleksandru - rekla je gledateljka.

TO JE BILO OSUĐENO NA PROPAST Zadrugar bez dlake na jeziku prokomentarisao raskid Jovane i Stefana

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Uključićemo još nekog - rekla je Ivana.

- Dobro veče, veliki pozdrav za Marka. Meni je Stefan uek bio među favoritima. Malo me je nervirala njegova veza sa Jovanom na početku, mnalo je muljala i petljala. Ne znam zašto sada kljudfi napadaju Stefana jer je raskinuo sa Jovanom, kada ne ide treba da se stavi tačka. Ja sam bila sa dečkom devet godina, jkada nije išlo, rastali smo se. Ne treba da se nervira oko ćurki koje se javljaju i napadaju ga. To je sve tvoj život, ne treba da se nerviraš oko toga. Ti znaš šta je za tvoj život najbolje. Jovana po mom mišljenju nije za Stefana. Mislim da je ona čekala da se uda za njega, da je do toga došlo ona bi petljala i muljala. Marka volim od prvog trenutka, kada sam ga videla, takođe Stefana. Ja bih volela da Marka ponovo vidimo u rijalitiju, da me povede sa sobom, realno - rekla je gledateljka.

- Marko, ti na početku nisi podržavao vezu sa Jovanom - rekla je Ivana.

TO JE BILO OSUĐENO NA PROPAST Zadrugar bez dlake na jeziku prokomentarisao raskid Jovane i Stefana

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ona je meni rekla kada se ohladila od Luke. Nakon toga je Stefan ušao, tada je sve krenulo. Meni nešto tu nije štimalo. Kada su se svađali, Jovana je insistrila da odmah reše problem, nakon svađe. Ja sam stavljao čepove u uši, da to ne slušam. To je bilo osuđeno na propast. Kada neštio ne štima, truli kompromisi, tu se ne može opstati. Način rešavanja problema tim putem je loš. Tako sam mislio tada, tako mislim i sada. Njhova veza je trajala tokom rijalirtija, onda je bio kratak period gde su bili sami, posle je ušao u rijaliti. Nije bilo vremena da se dobro upoznavaju. Oni su se upoznali u čudnim okolnostima - rekao je Marko.

GOVORIO SAM MU DA UČI NA MOJIM GREŠKAMA Stefan Karić progovorio o Mensuru: Imao je neke ispade

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
sale kg

22.08.2022 08:10

A "joco volim te " svaki dan u zadruzi? A?