NOVI DETALJI AFERE Bivši partneri nastavljaju rat, pljušte uvrede i pretnje
Foto: Alo/ilustracija

Rat bivših partbnera, od prethodne noći bukti iz minuta u minut!

Tokom prethodne noći, prilikom gostovanja u emisiji ''Narod pita'', Ana Jovanović je pokušala da sakrije susret i putovanje sa bivšim momkom Nikolom Ilićem, sa kim je raskinula neposredno pred ulazak na velelepno imanje u Šimanovcima.

NOVI DETALJI AFERE Bivši partneri nastavljaju rat, pljušte uvrede i pretnje

Printscreen

 

Nikola izrevoltiran onim što vidi i čuje uživo u emisiji, odlučio je da kaže svoju stranu priče, te je poslao i dokaze na kojima se jasno vidi da je Jovanovićeva zaista bila sa njim na putovanju. Anu je to dodatno razbesnelo, te je na pauzi za reklame, vidno besna, sa Sanjom Grujić oplela po njemu.

Anin bivši partner, kada je ugledao paparaco Pink portala, nije ostao imun, te se oglasio i osuo drvlje i kamenje po Jovanovićevoj, ali i zapretio prepiskama.

Prva poruka bila je na temu sinićnje emisije, gde se Ana očigledno bunila zbog toga što je Nikola prosledio snimak koji dokazuje da su ipak bili zajedno na putovanju.

Dopisivanje je nastavljeno, ali sa lažnog profila bivše zadrugarke, koja je nastavila da se prepucava sa bivšim partnerom zbog svega što je ugledalo javnost a po njenom mišljenju nije trebalo.

NOVI DETALJI AFERE Bivši partneri nastavljaju rat, pljušte uvrede i pretnje

Printscreen

 

- Briga me, radi šta hoćeš, ko me je*e kad sam išla sa tobom i viđala se - napisala je Ana.

- Je*o te ko stigne, to je jasno - napisao je Nikola.

- Ahahaha, važi. Ti se opet guraš da budeš po novinama. Ali mene više ne zanima, šalji šta hoćeš. Briga me. Hoću da baciš ono što sam ti kupila u manastiru. I prekidamo više svaki kontakt - odgovorila mu je Ana.

- Ne guram se, nego je dogovor bio da se ne prozivamo, a prva si počela, tako da sam morao da pokažem ljudima ko si i šta si - napisao je on.

- Sve najlepše ti želim - završila je Ana.

SAGRADILA SAM JOJ KUĆU, BILA JE GOLA I BOSA Veliko raskrinkavanje Dalile Dragojević, otkriveni novi detalji iz njenog života, a upleteni su i oni

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading