CRNA JAHTA JE NAŠA Dalila Dragojević podelila doživljaje sa putovanja, misteriozni dečko odrešio kesu?
Foto: Printscreen/instagram

Dalila Dragojević se već neko vreme ne odvaja od njenog novog misterioznog dečka.

Danas je na svom Jutjub kanalu objavila video koji nosi naziv "Vikend odmor - Šibenik - Zadar", gde je svojim fanovima pokazala kako je uživala sa Gringom.

CRNA JAHTA JE NAŠA Dalila Dragojević podelila doživljaje sa putovanja, misteriozni dečko odrešio kesu?

Printscreen

 

- Stigli smo u Šibenik. Sad ću vam pokazati kako izgleda soba gde smo smešteni. Naravno, neću vam pokazati sa kim sam, ali sve ostalo ću vrlo rado pokazati - rekla je Dalila.

- Imamo spavaću sobu ili bračni krevet, kako želite. I sad, tu je i osoba koja mi sedi u kadru, ali je nećemo zabeležiti - nastavila je Dalila.

- E, a ovo je pogled. Pogledajte. Imate jahtice, ova crna jahta je naša (smeh). Pokazaću posle sve ostalo - nastavila je ona, pa snimila kako se sprema za večeru.

- Sad idem na večeru, i dalje imam smejanje u pozadini, ali se ja trudim da sve bude kako treba. Večeras sam u crnoj kombinaciji. Eto - pričala je Dragojevićka, dok ju je Gringo sve vreme zasmejavao.

Dalila se narednog dana probudila i spremila za luks bazen, gde je i uhvaćena sa Gringom.

- Dobro jutro, dragi moji. Danas je sunce. Jako sam bolesna, ali je lepo probuditi se ovako. Sad se spremamo, odlazimo na predivnu plažu. Još jednom pogled. Ovaj pogled nema cenu - istakla je Dalila.

Podsetimo, bosanska starleta je Hrvatsko primorje posetila sa svojim izabranikom Gringom, sa kojim je uhvaćena na luks bazenima, iako je u emisiji tvrdila da je on "lažnjak" i podmetnut kako bi se zamaskirao pravi Gringo.

SVE IDE NA PROVERU KOD ADVOKATA Dejan Dragojević brutalno spustio Dalilu: Očigledno se neko stidi da se vrati svom jatu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Cile

17.08.2022 13:07

Ima ona više jahti sve na kojima je bila a bila je na puno

Ljiljana

17.08.2022 21:01

Džabe plava farba, kad si ti crna. Crna u svakom smislu.