SLOMILA SE KADA JE UŠLA U KUĆU KOJU JE GRADILA SA DEJANOM Dalila Dragojević ogolila dušu, pa priznala sve
Printsc Pink

Dalila Dragojević žestoko je oplela po bivšem mužu Dejanu Dragojeviću, kivna je zbog načina na koji je posetio Gornji Šepak.

- Da li te Gringo pljuje i tuče, s obziorm na to da si rekla da pravi muškarac bije i tuče - glasilo je pitanje sa Tvitera.

Printsc Pink

 

- Ne bih poredila osobu koju pominjete sada ni sa kim iz svoje prošlosti. Ja nikada nisam opravdavala nasilje, ali sam bila neko ko tzo toleriše i opravdava. Trebalo je da odem od osobe nakon prvog puta kada sam to doživela. Ja sam toliko ekstremno branila mnoge situacije koje neke žene ne bi branile, da neko nekog ubije, ja bih možda jerkla da nije sve to tako, d apostoji opravdanje - rekla je Dalila u emisiji "Narod pita".

- Pita gledateljku što je povezuju sa Dejanom, a ona nosi njegovo prezime još uvek - glasila je konstatacija sa Tvitera.

- Sve dok sve to potencirate, to će biti tako. Vi svi to potencirate, dosta emisija je bilo u kojima sam ja bila tema. Informisana sam da je on rekao da ja teram inat, ako tako misli, onda ću se inatiti ceo život. Da li je moja podrška ili bilo ko bit za prezime, ja ću govoriti da ga neću promeniti. Ja radim ono što osećam, niko me ne finansira, živim za sebe, uživam u životu, imam nekog ko mi znači. Ne želim da komentarišem druge ljude - kazaala je Dalila.

Printsc Pink

 

- Prokomentarisala si sama - rekla je Ivana.

- Ispalo je kao da sam ja neki debil koji se slika na bazenu, želeći da se vidi ko je sa mnom. Da sam želela da se sazna ko je, odmah bi to uradila. Nek nagađaju ko je - rekla je Dalila.

- Potencirala si da si se ponašala onako kako si se osećala, je l' moguće da čovek sa kojim si provela, kako ti kažeš, pet prelepih godina, da li zaslužuje onako surovo ponašanje prema njemu.

- Tako sam se ponašala. Ponašala sam se kako se osećam, iako sam imala ljude koji su mi govorili da ne treba tako. Ne smatram da je ispravno, ali nisam neko ko će se truditi da ispravi prošlost. Trudim se da budem neko ko će biti najbolji za sebe u budućnosti i da mi bude lepo u mojoj koži. Kada sam odlučila da odem za nekim životom za kojim sam smatrala da je bolji, da je kosmička ljubav, malo sam se preračunala. Nije ispalo ni dobro. Nisam neko ko će da sedi kod kuće i da oplakuje ono što mu se desilo. Niko vas neće žaliti ceo život...Meni je u početku bilo, kad sam izašla, kao: "Da li je moguće da je sve ovako", međutim, kako su dani odlazili, ja sam videla da ljudi pljuju, pa pljuju. Nisam napravila nešto što dosta žena nije, samo je moje bilo javno i pred kamerama - rekla je Dragojevićka.

Printsc Pink

 

- Kako ti je bilo kada si stigla kući u Šepak? Je l' te udarila realnost kad si ušla u kuću? Ta kuća je puna uspomena - pitala je gledateljka.

- Prvi put kad sam otišla, otišla sam sa Marijanom. Zamolila sam nju da ide sa mnom. Bilo je meni tada teško, videla je ona sve, ali opet, bila mi je tu, pa nisam ni osetila, kao drugi put. Kad sam otvorila vrata, tad me je pukla realnost. Tad sam shvatila da sam ušla sama u kuću, da nije tu osoba sa kojom sam gradila sve to. Nije mi bilo svejedno, jer svaka stvar koja je bila postavljena na određeno mesto, postavljali smo je zajedno. Vratile su mi se sve slike kako smo odlazili, ali sve prođe u životu - odgovorila je Dragojevićka.

 

Printsc Pink

 

KUPAČICE MOJA! Dejan oduševio sve ovom fotografijom, svi se pitaju gde je nestala Aleks

Komentari (0)

Loading