TI SI ŠIZOFRENIČARKA! Irma željno iščekuje Dalilinu tužbu, haos usred emisije
Printsc Pink

U toku emisije "Narod pita", koju vodi Ivana Šopić. Njene večerašnje gošće su Dalila Dragojević i Marijana Zonjić.

Marijana, kako si - upitala je Marijana.

Printsc Pink

 

Ja nemam razloga za brigu, nema potrebe da laže i izmišlja. Nema potrebe da laže u lupeta gluposti, ja sam rekla svoje, molim ljude da se klone mog privatnog života i da me zaobižu - rekla je Marijana.

Dobro veče Ivana, dobro veče svim gledaocima, jako sam srećna jer sam se uključila. Veliki pozdrav za sve,ovde Irma. Šepačka priznceza ne sme da bude sama u emisiji, pa mra da vodi nekog, Marijana, nišra lično. Dalila, ti si propalica i šizofreničarka, moram da se spustim na tvoj nivo. Ja se tvojoj tuižbi radujem godinama, sahraniću te argumentima, ti si se dokazala ko si, nema potrebe ja da dokazujem ništa. Vidim koliko ponižava ljude, a oni su je doveli ovde - rekla je Irma.

Printsc Pink

 

Pogledate me, kakva sam bomba, dođi Marijana da pokažemo kakve smo bombe - rekla je Dalila.

Irma, zaštoi si besna na Dalilu - upitala je Ivana.

Bezbroj puta me je ogovoarala, govorila je kako ja želim da budem sa Filipom, iskoristila je moje konflikte, meni je to mnogo. Deset meseci moje muke je ona iskoristila. Odgovori mi, da li ja lažem, šta si pokušala da mi uradiš, pokušala si da moje glasačko telo prtebaciš na sebe, da mi napakostiš, reci svima. Ti znaš da ja nisam potekla sa dna, ispričaj ljudima zašto si šizofreničarka, ne možeš da podneseš pritisak, imaš paranoje i halucinacije. Kompleks te je ubio,mene su ljudi žalili jer nemam cifgarete, a ti si šizofrenično zlo. Kaži šta si radila - rekla je Irma.

Irma, postavi pitanje - rekla je Ivana.

Zašto si mene pravila ludom, a svi znaju da si šizofreničarka - upitala je Irma.

Printsc Pink

 

Ova žena je otišla iz rijatilija tri dana pred finale, a meni nešto kažeš - kazala je Dalila.

Da sam ja ostala, ti ne bi bila druga, bebo. Kaži narodu zašto ne možeš podneti pritisak, da imaš halucinacije kad si pod pritiskom - rekla je Irma.

Marijana, zašto si se tako uozbiljila - upitala je Ivana.

Sa njih stotuinu, neka srtede svoje živote, stvaraju mi jako neprijatnu situaciju ovom pričom - kazala je Marijana.

Da li si ljuda jer je Marko dopustio prijatelju da prosledi prepiske - upitala je Ivana.

Printsc Pink

 

Ne znam kakve prepiske oni imaju, možda neke starije prepiske, novih sigurno nema, jer mi nismo imali ništa - kazala je Marijana.

Ko bre to kaže, kakvi su oni drugari, dečko je bio par dana u rijakitiju, izašao jer mu je urasla dlaka. Njemu je sada samo cilj da laže i maže da bi ušao u rijaliti - kazala je Dalila

SVE IM JE POTAMAN! Aleks i Dejan uživaju na putovanju, a ovaj detalj nikome nije promakao

Komentari (0)

Loading