ZBOG NJE ME JE OBRISAO SA INSTAGRAMA Fran Pujas o tajnom susretu Mensura i Anđele, otkrio da li podržava navodnu ljubav bivših zadrugara
Foto: Alo ilustracija

Kao bomba je odjeknula vest da su Anđela Đuričić i Mensur Ajdarpašić uhvaćeni zajedno na primorju, u elitnom restoranu, gde su bili vidno bliži nego ikada.

Đuričićeva je rekla da je susret bio spontan i da su članovi porodice bili sa njima, što se nešto kasnije ispostavilo da nije istina, jer vernom oku fanova apsolutno ništa ne može da promakne.

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, na internetu su kružile fotografije na kome se jasno vidi da su bivši zadrugari bili sami i nasmejani, kao i da je susret bio sve samo ne slučajan.

Fran Pujas, koji je još od boravka u Beloj kući prijatelj sa Anđelom, a nedavno je i obrisan sa Instagrama od strane Ajdarpašića, progovorio je o ovoj gorućoj temi i bez dlake na jeziku priznao da li bi podržao ovu potencijalnu ljubav.

- I dalje sam u dobrim odnosima s Anđelom, čuli smo se pre neki dan, ali nije mi spomenula ovo što se desilo, tačnije da se videla sa njim. Što se tiče Mensura i brisanja sa Instagrama, nije da mislim, nego sam sada siguran da je to bilo zbog nje, ali zaista nema potrebe da se brine, ja sam samo prijatelj. Ja bih i njihovu vezu podržao, samo da je Anđela srećna!

Foto: Printscreen/instagram

 

PRIZNALA Aleksandra u Egiptu doživela emotivni rolerkoster pa se javno obratila Dejanu

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading