MAJA I PECA PONOVO NAPUSTILI SRBIJU Ljubav cveta između ljubavnika, a evo šta za to vreme radi Subotićka
Printscreen

Veza Maje Marinković i nevenčanog supruga Aleksandre Subotić, Pece, očigledno cveta s obzirom na to da su se njih dvoje ponovo vratili u Crnu Goru o čemu svedoče i snimci na starletinom profilu. S druge strane, Aleksandra je objavila fotografiju na kojoj joj je kosa znatno kraća, ali i slike sa plaže pa deluje kao da je veoma blizu Maji i Peci

Printscreen

 

Aleksandra Subotić sve je iznenadila pre tri dana kada je objavila fotografiju na kojoj joj je kosa kratka, ali se kasnije ispostavilo da je to možda stara slika i da se starleta ipak nije odrekla svojih bujnih vlasi.

A Maja je juče i danas obaveštavala svoje pratioce da je na moru, te je izvesno da s Pecom ponovo uživa u Crnoj Gori gde je i Aleksandra.

 Subotićeva je već par nedelja u Crnoj Gori gde uživa s decom i dobro se provodi, te odaje utisak da je Pecu već prebolela.

S druge strane spekulisalo se da će Maja i Peca uskoro početi da žive zajedno, a do tada se svakako ne razdvajaju i starleta je od samog početka sigurna u njihovu vezu:

- Nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć. Mi nismo mogli protiv naših emocija koje su se vremenom rodile. Znam da je pozadina njihove veze mngo drugačija od onoga kako je ona predstavlja, ali ja to neću komentarisati. Ona meni ništa loše nije uradila, tako da mi je žao zbog nje, ali ja protiv svojih osećanja nisam mogla.

 

Foto: Printscreen/instagram

 

PREKO MENE ŽELI DA DOSPE U MEDIJE! Oglasio se Dino Dizdarević za Alo!, pa poručio samo jedno

Komentari (1)

Loading
Zlata

15.08.2022 20:10

Dve "lepotice"se otimaju za lepotana.