NECA OBJAVIO DOKAZ! Ovaj bivši zadrugar vara i laže vlasnike apartmana, isplivali svi detalji (FOTO)
YouTube/ Printscreen

Nenad Lazić Neca objavio je glasovnu poruku vlasnika apartmana koji tvrdi da ga je Dino Dizdarević prevario tako što je nestao, a da pritom nije platio smeštaj.

Bivši zadrugar i tiktoker Nenad Lazić, poznatiji kao Neca Tiktoker, izneo je ozbiljne optužbe na račun Dina Dizdarevića.

Naime, Neca je na svom Instagram nalogu objavio nekoliko storija u kojima je "bez dlake na jeziku" otkrio da Dino navodno vara vlasnike apartmana u Budvi tako što ode iz smeštaja par dana ranije i ne plati im ni jednu jedinu paru.

Foto: Printscreen/instagram

 

Da ne bi sve ostalo samo na tvrdnjama, Lazić je pored svega objavio i glasovnu poruku čoveka kojeg je Dino navodno prevario, i tako dokazao svima da ne laže.

- Dino ume da glumi "Boga i batinu" po Budvi, a vara ljude tako što se useli u luksuzne apartmane koje naruči za sedam dana i šesti dan ode bez da plati ljudima smeštaj. Još ih laže i na kraju blokira. Dokazi slede uskoro... Jadno i bedno, a glumi poštenog dečka... - napisao je Neca, a onda je usledila još jedna objava:

- Usput, isti Dino je lagao da je izgubio ključeve od kola koje je vozio i ljudi koji su mu iznajmili apartmane su mu čak i poslali automehaničare da mu poprave auto... Međutim, posle toga je otišao za Bosnu. Sramota, svakako - otkrio je Neca, ali tu se nije zaustavio.

Printscreen

 

- Najlakše je reći "nebitan si i ne želim da ti dajem medijski prostor", to me ne povređuje, a ti, čim ne želiš da se opravdaš ili kažeš da nije tako, jednostavno dokazuješ da je istina sve što ja kažem. Finalista "Zadruge 4", "on the line". Sledi jedna zanimljiva glasovna poruka od vlasnika apartmana - napisao je popularni Tiktoker i svima predočio dokaz da govori istinu.

Printscreen

 

- Sada za vikend, (Dino) ulazi u Budvu i piše meni "Imaš li nekoga za smeštaj preko vikenda". Ja ga pošaljem kod svog rođaka. I šta se dešava - on je otišao tamo, nikome se nije javio, ovaj ga je smestio, nije se ni meni javio, samo je nestao nakon dva - tri dana... Kao, nema ga, on je dole u nekim drugim apartmanima, noćio je tri noći, ništa nije platio i kasnije izgubio ključ od auta. Onda smo poslali čoveka da mu otključa auto ne bi li nam vratio pare, i tu ništa nije platio. Znači katastrofa... Ja mu pišem preksinoć, ne odgovara na poruku i čak me je blokirao - rekao je svedok Neci u audio - poruci, a snimak možete čuti u videu iznad.

 

Printscreen

 

RASKRINKALA LJUBAVNI TROUGAO Marija Kulić razvezala jezik, pa oplela po Dalili

Komentari (0)

Loading