MARIJA KULIĆ ZAPLAKALA UŽIVO U PROGRAMU! Iznela šok detalje: Slezina joj je krpljena laserom
Printsc Pink

Kako već danima unazad region bruji o zdravstvenom stanju bivše zadrugarke Miljane Kulić, koja se podvrgla operaciji "skraćivanje želuca", a nakon samo par dana usledile su komplikacije usled kojih se Miljana borila za život.

MARIJA KULIĆ ZAPLAKALA UŽIVO U PROGRAMU! Iznela šok detalje: Slezina joj je krpljena laserom

Foto: Printscreen/instagram

 

Voditeljka Jovana Jeremić je ovom prilikom u emisiji "Novo Vikend jutro" ugostila njenu majku Mariju Kulić, koja je progovorila i otkrila u kakvom je Miljana trenutno zdravstvenom stanju.

- Nisam te ispoštovala, jer smo tek došli iz Niša. Izvinjavam ti se, došla sam u ovu kuću, koja je Miljani spasila život i pored lekara. Neka bude kakva god hoće, samo mi je bitno da mi je živa i zdrava - počela je Marija kroz suze.

Idemo redom, odlučila je da smanji želudac - rekla je Jovana.

-Nisu svi ljudi za takvu vrstu intervencije. Ja sam na samom startu bila voljna da jojh pomognem da ima tu dijetu. Rekla sam joj da probamo neku rigoroznu dijetu koja treba da pripomogne, pre nego što odemo na tu operaciju. Rekla je da neće da se muči, da pokušava, nego vidi ovaj, onaj je smanjio. Kad smo otišli prvi put, prehladila se bila, nije mogla da se uvede u anesteziju. Negde, ona meni kaže: "Ja dijete da držim ne mogu, non-stop sam gladna. Ona nije otišla u Tursku da je neko ubije ili da iskomplikuje sebi život. Naravno da ima propusta u njihovom radu, videla sam Miljaninu slezinu kad je izvađena. Ima rez, ali ima i laser, krpili su je laserom.

 

MARIJA KULIĆ ZAPLAKALA UŽIVO U PROGRAMU! Iznela šok detalje: Slezina joj je krpljena laserom

Printsc Pink

 

ZADRUGAR OPTUŽEN DA VARA LJUDE U CRNOJ GORI Neca Lazić ga javno prozvao, otkrio šta radi!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Miki Kupinovo

14.08.2022 11:06

Jadnica došla u studijo kako bi se izlagala,zamucala pa na kraju rekla da je pravnica kao i njena ćerka i mnogo takvih laži.

Zivomir

14.08.2022 11:27

Dali je moguće pustiti ovu ženu na televiziji direktno i da tako vredja naše najbolje lekare sestre i osoblje sramota a ko su kulić ovo jovani nije trebalo bruka i za pink jovana treba da se izvini gledaocima

Gg

14.08.2022 13:17

Ko je ova spodoba da gostuje na TV kod Mitrovica sve moze

Ђура

15.08.2022 07:21

Једно је сигурно да је прошла поред Правно биротехночке школе !