MILJANA KULIĆ POČINJE SVE ISPOČETKA! Rijaliti zvezda uradila nešto neočekivano, svi su ostali u šoku
Alo! Ilustracija /J.V.

Učesnica mnogih domaćih rijalija Miljana Kulić već danima se nalazi u Kliničkom centru u Beogradu, a njeno zdravstveno stanje posle komplikacija od operacije želuca je bolje nego što je bilo.

Instagram

 

Miljana, kako se uveliko piše, pravi haos u bolnici, pa je osoblju i drugim pacijentima teško da se nose sa njom.

- I dalje pravi probleme, na svako malo viče, zahteva da joj se donese sve što poželi, a lekari joj svakodnevno govore da mora da se obuzda i daju joj sedative. Juče je, za vreme poseta kad nema prismotru lekara, iskoristila vreme da se čuje sa prijateljima, među kojima je i Filip Car, što joj je na kratko popravilo raspoloženje, međutim brzo se vratila na staro - započinje izvor za Blic.

- Miljana je rešila da otpočne sve ispočetka, pa je odlučna da mnogo toga promeni po napuštanju bolnice. Već danas je povukla potez koji će iznenaditi one sa kojima je u kontaktu, promenila je broj telefona. Želi da se okruži novim ljudima, a vreme u bolnici joj jako teško pada. Nada se da će u narednim danima dobiti dozvolu da ode u Niš, mada je dosad više puta lekarima tražila da ode na svoju odgovornost, ali nisu hteli ni da čuju za to - dodaje izvor.

Foto: Printscreen/instagram

 

Miljana je, inače, uspela da dođe do elektronskih cigareta, koje joj je dala osoba koja se našla u bolnici sa njom.

- Kad je dobila elektronske cigarete konačno se smirila. Eto, makar na neki način da zadovolji svoju veliku želju. Krišom od osoblja ih koristi, a svi su primetili promenu u njenom ponašanju - rekao je izvor .

CAR ČUO DA GA POREDE SA DALILINIM DEČKOM Filip pobesneo, nije birao reči

 

Komentari (0)

Loading