ŽELI DA MU DALILA ZAVIDI Dejan Dragojević iz inata uzeo bivšoj ženi auto, evo šta planira sa njim, a svi u Šepku bruje o ovom detalju
Foto: ATA Images

Tihi rat između Dejana Dalile Dragojević ne prestaje. Pošto je preuzeo automobil od Huse Mujića, oca bivše supruge, Dejan Dragojević je otišao za Šepak, a onda shvatio da želi da ga proda i doda novac za noviji model.

- Kada je došao, jedan komšija mu je rekao: "Zar ti pobednik rijalitija, da voziš tako slab auto. Prodaj ga meni". Dejan se prvo nasmejao, a onda dobro razmislio i sada želi to da uradi. Sada gleda preko oglasa automobile, pa kada mu se svidi neki dobar model, prodaće ovaj i kupiće bolji. Želi da mu Dalila zavidi. Jer ako Dalila može da vozi luksuzni auto, može i on - kaže dobro obavešten izvor.

Alo

 

Prema rečima našeg izvora, Dejan je sve vreme vraćajući se iz Šepka prisećao momenata koje je proveo sa Dalilom.

- Baš ga je potresao odlazak u Šepak. Kada se približio kući, setio se svih trenutaka provedenih sa Dalilom. Čak su mu se u jednom trenutku zasuzile oči kada je video praznu napuštenu kuću koju je gradio sa njom. Baš ga je to uzbudilo. Nije mogao da sakrije emocije. Čak je i u kolima pustio neke pesme koje su voleli Dalila i on da slušaju. Teško mu je zbog tog vremena ali shvata da se ona promenila - kaže izvor.

- Dejan uveliko razmišlja o pokretanju biznisa, ali realizaciju je ostavio za jesen. Sada želi da provede što više vremena sa Aleksandrom i sa porodicom. Od kada je uspostavio dobar odnos sa Biljanom i Goranom, ne odvaja se od njih. Stalno su zajedno. Baš su srećni. Odavno se nije smeh čuo kod Dragojevića kao sada - dodao je izvor.

Alo

 

MARIJA SE OSUŠILA OD BRIGE, NE LIČI NA SEBE Kulići se potpuno izolovali, retko s kim pričaju: Miljana će ih zaviti u crno

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading