DA LI JE OVO FILIP CAR? TEŠIŠ SE UZ NJEGOVOG KLONA  Isplivala fotka Dalile Dragojević sa novim dečkom i svi su primetili jedno (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Već nekoliko dana unazad se priča o novom dečku Dalile Dragojević, sa kojim je bila na letovanju u Crnoj Gori.

Iako drugoplasirana zadrugarka voli da potencira kako je njima "samo lepo zajedno i da nisu zvanično u vezi" sve češće objave na društvenim mrežama demantuju ove tvrdnje.

DA LI JE OVO FILIP CAR? TEŠIŠ SE UZ NJEGOVOG KLONA  Isplivala fotka Dalile Dragojević sa novim dečkom i svi su primetili jedno (FOTO)

Printscreen Tik Tok

 

Ovu "avanturu" Dalila često potencira na društvenim mrežama, a sada je na TikToku isplivao njihov privatni "bumerang". Mnogi su komentarisali isto. Fanovi tvrde da je izborom novog dečka samo potvrdila spekulacije da nije prebolela Filipa Cara i da je sve ostalo maska jer još uvek gaji emocije prema bivšem zadrugaru.

- Da li je ovo Filip Car obrisao tetovaže?; Pa isti Car, samo nije išaran; Sve je jasno, ne može Car, pa se tešiš uz njegovog klona - ređali su se komentari.

 

HVATA ME GUŠENJE KADA MI PRILAZI MNOGO LJUDI Dejan Dragojević o tome kako se bori sa popularnošću: Ne mogu da se naviknem da sam pobednik

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Miki

12.08.2022 11:21

O kakve spodobe. Stvoreni su jedno za drugo. Grdni li su majko draga.

Dora

12.08.2022 15:06

Dva muflona u sezoni parenja. I moja baba Stanojka bi nasla privlacnijeg od ovog Dalilinog prepariranog tetreba.🤣🤣🤣

Wall

12.08.2022 15:30

Molim vas ne vredjajte Filipa. Ovaj je presmesan, glava kao lopta, ruzan do zla boga. Filip lep i pametan momak a o Dejanu i da ne pricamo. Nasla vreca zakrpu. Izjahace ga malo "do plafona" pa nazad u Šepak. Al naplatice usluge naravno inace ni bi ni bila sa ovakvom spodobm posle ona dva lepotana!

Sani

12.08.2022 16:38

Dejan je izmislio lepotu za ovog glavonju. Crna Dudlila na sta si spala. Znas onu pesmu " Kakav je takav je, scepaj ga, ne daj ga, jer je muskarac". Tako i ti. Daj sta das, nema veze na sta lici. Fuj bre!!!

Pera

12.08.2022 19:59

kad vec novi frajer.gde nestade ona kosmicka ljubav.

Snezana

18.08.2022 14:48

Pa pogledajte tu lepotu🤣🤣,grdana na kvadrat,,odavo"se nije jahala na tv-u,sačuvaj BOŽE.Kvaliteti joj izviru na sve strane🤣🤣