SVEMU ĆU STATI NA PUT Aleksandra Nikolić o lošim ljudima, priznala da li je zamerila Dejanu posetu Šepku i vraćanje Tedija
Printscreen

Bivša zadrugarka Aleksandra Nikolić, osim što uživa u ljubavi koja joj se iznenada dogodila tokom pete sezone najgledanijeg rijaliti formata na Balkanu i dalje intrigira javnost svojom lepotom, ali i vezom sa Dejanom Dragojevićem.

Nakon izlaska iz Bele kuće, ljubavni par je nailazio na razne osude i suočavao se sa zlim jezicima koji su govorili kako za njih nema budućnosti. Nedavno je Nikolićeva izjavila da se razočarala u ljude kao i da joj niko neće pokvariti ovakvu ljubav, koja joj se dogodila prvi put u životu.

Printscreen

 

Sada je Aleksandra progovorila o svom odnosu sa pobednikom pete sezone, o gnusnim uvredama sa kojima se suočava, ali i načinu na koji je njen partner vratio bivšoj ženi ljubimca Tedija i uzeo svoj automobil nazad.

Aleks je nedavno otkrila da se razočarala u ljude, te je za priznala kako se nosi sa zluradim komentarima i lošim prognozama kada je njena budućnost sa Dejanom u pitanju.

- Ima tu raznih komentara, ali se trudim da se obazirem na to. Blokiram i odmah završim priču. U životu mi je trenutno mnogo lepo i dajem sve od sebe da uživam i da završim neke stvari koje su važne i intimne. Ne opterećujem se ljudima koji nemaju svoj život pa komentarišu moj. Jesam se razočarala u ljude, ali to nije ništa novo. Svaki put kada osetim nešto loše, da neko pokušava ili želi da me ugrozi, odmah ću tome stati na put na sebi svojstven način.

Printscreen

 

Bivša zadrugarka je dala svoj sud na način konačnog 'raščišćavanje računa' svog dečka sa bivšom ženom, te je progovorila o Dejanovoj poseti Šepku.

- Nisam se mešala u Dejanovo vraćanje Tedija, to je bila isključivo njegova odluka, naravno da sam zadovoljna i ponosna načinom na koji je to uradio... Time se više ne bih bavila.

Večeras u emisiji ''Narod pita'', Dejan Dragojević će biti gost i odgovarati na sva pitanja publike i sedeti u vrućoj stolici, a Nikolićeva je otkrila svoja očekivanja kada je njegovo učešće u pomenutoj emisiji u pitanju.

- Očekujem da izdominira, da bude brilijantan i dominantan kao što je i svaki put! Kakvi će komentari biti je manje važno, bitno je šta misle ljudi koji njega vole i koji su mu bliski! Pokidaće večeras!

Printscreen

 

UŽIVAJU NA ODMORU Kristijan Golubović i Kristina Spalević leto provode na Ohridskom jezeru (FOTO)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading