BACAO SE PO SOBI! Mina Vrbaški otkrila kako se Ša osećao pre naprasnog dolaska u studio
Printscreen

Mina Vrbaški podržala je svog prijatelja Nenada Aleksića Ša u nameri da se nakon što je odbio gostovanje u emisiji " Narod pita" ipak pojavi i suoči sa Monikom Jovanovaskom. Njih dvoje već danima unazat govore najgnusnije reči, a sada su se prvi put sreli oči u oči nakon "Zadruge 5".

Printscreen

 

- Došla si sa Nenadom iz njegovog stana,  Monika iznosi prljav veš iz odnosa Ša i nje, koje je tvoje mišljenje o tome?

Nije bio plan da dođemo ovde. Nas dvoje smo čekali ljude sa kojima je trebalo da se dogovorimo oko snimanja spota, što se nije desilo jer su sprečeni privatnim razlozima. Malo smo pogledali početak emisije i rekla sam mu "Ajmo, idemo". Smejali smo se svemu što je ona ispričala. Ja tu devojku ne znam, ne razmišljam o njoj. Ja sam ovde došla kao podrška, pravi oprijatelj. Uvek sam tu za njega, kao što je i ona za mene. Dosta poruka sam odbila oko nekih njenoh prepiski, nudila se za određenu svotu novca, ali mislim da se Nenad o tome reći više - odgovorila je Mina.

- Šta je njega najviše iznerviralo, koji je okidač bio da dođe u studio?

Nije želeo sebe da dovodi u situaciju i vređa nečiju porodicu prilikom revolta. Šta je bio okidač ja ne znam, bila sam u sobi i pričala sam sa svojim dečkom, dok se on bacao po sobi i cerekao. On je za to vreme razgovarao sa Rešićkom i Đedovićem - kazala je Mina za Pink.rs

 

Foto: Printscreen/instagram

 

UNOVČILI LJUBAVNE BRODOLOME I SKANDALE Ovi zadrugari ne idu na posao, a zarađuju brdo love

Komentari (1)

Loading
Maja

11.08.2022 22:00

Nije smeo bez Mine da dodje. 😂😂😂