ALEKS NIKOLIĆ PRVI PUT O SVIM SVOJIM MUŠKARCIMA! Evo zbog kojeg odnosa se kaje
Printscreen

Bivša učesnica "Zadruge 5" Aleksandra Nikolić, u srećnoj je vezi sa Dejanom Dragojevićem, ali je i pre njega imala rijaliti ljubavi, o kojima je sada pričala.

Printscreen

 

Aleks Nikolić je sada ispričala da je sa Markom Janjuševićem Janjušem imala aferu, priznala da je bila zaljubljena u Kristijana Golubovića, kao i da se kaje što je Filipa Cara gađala kamenom. Ona je dodala i da nijednog momka nikada nije volela kao Dejana Dragojevića.

- Ne stidim se afere s Janjušem! Bila sam slobodna devojka, dopao mi se i bili smo zajedno. To je sada prošlost - priča Nikolićeva, koja na pitanje da li je tačno da se nabacivala Kristijanu Goluboviću odgovara:

- U "Zadruzi" sam bila zaljubljena u njega. Eto, priznajem! Desilo se, šta da radim. Naravno, nikada ništa nismo imali.

Pored Janjuša i Kristijana, Aleksandrino srce osvojio je i Filip Car. Njihova ljubav je trajala kratko, a završila se tako što su se međusobno izvređali. Starleta je tokom burne svađe gađala kamenom momka iz Crikvenice pred kamerama Pinka.

 Ma on je tek daleka prošlost! Kajem se što sam Filipa gađala kamenom, nije trebalo to da uradim.

Printscreen

 

Na komentare da je smuvala Dejana Dragojevića samo da bi se bolje plasirala u rijalitiju odgovara:

- Zaljubila sam se u Dekija, a zatim ga i zavolela! Smatram da sam zaslužila bolji plasman u finalu, ali šta je tu je. Pritom, ne mislim samo da je greška što je Dalila bila druga, već i mnoga druga mesta nisu pripala pravim ljudima. Ma Dalilom se i ne bavim i nisam ljubomorna na nju, jer sam ja kraljica!

DECA OPČINJENA POBEDNIKOM ZADRUGE! Skandiraju Dejanu Dragojeviću sa tribina, snimak pokrenuo lavinu poruka

Komentari (0)

Loading