AKO JE PREVARILA MUŽA, ŠTO NE BI I DEČKA Dalila Dragojević prolazi kroz pakao zbog porodice novog dečka, a onda usledio preokret
Printscreen/Instagram

Starleta u dugoplasirana učesnica "Zadruge" dve nedelje je u vezi, kako je sama izjavila sa imućnim dečkom, koji je ludo zaljubljen u nju. Dalila Dragojević je istakla da je čak i zaprosio, ali nije spomenula i to da, kako saznajemo od izvora bliskom ovom paru, njegova porodica je bila protiv te veze.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Dalila je konačno našla sigurnost, kako emotivnu tako i finansijsku. Ne krije da joj prija novi dečko, a iako je on spremam da je odmah oženi, Dragojevićka želi da malo sačeka jer je tek nedavno izašla iz braka a i želi malo bolje da ga upozna. Koči je i to što je njegova porodica nije u potpunosti prihvatila - započinje izvor, pa dodaje:

- U početku porodica Dalilinog dečka nije želela ni da je upozna. Govorili su da je sramno ono što je radila u "Zadruzi", i da ako je prevarila muža, što ne bi i dečka. Ipak, sada nakon njihovog zajedničkog letovanja, malo su popustili, pa su upoznali Dalilu i odmah su joj rekli da im je preko ekrana delovala iritantnije. Dragojevićka im je rekla da se kaje zbog nekih svojih postupaka i da ne bi volela da o njoj kroje mišljenje na osnovu učestvovanja u rijalitiju, te ih je zamolila da joj pruže šansu da je upoznaju. Oni su pristali, pa ćemo videti kako će dalje teći njihov odnos - završavala izvor.

Foto: Printscreen/instagram

Inače, Dalila je sinoć stigla iz Crne Gore i otkrila da sa svojim dragim, planira da uskoro otputuje na luksuznu destinaciju.

- Ja još nisam spremna ni za vezu, a on hoće sve sa mnom! Želi da se oženi! Pitala sam ga: "Da li si svestan da sam tek izašla iz braka? Ne ide to tako..." Ali on se zaljubio, odlepio je! A ja još nisam, mada su počeli da se stvaraju leptirići... Mnogo mi je lepo s njim, ali neću još da se u javnosti pojavljujemo zajedno. Reći ću samo da ga zovem Gringo, da ima veze sa Bosnom, da ima mnogo više od jedne jahte... Ali sve to nije važno, već kakav je prema meni. Uskoro zajedno putujemo na jednu egzotičnu destinaciju - kaže Dalila za Informer.

SANDRU ČAPRIĆ IZ BOLNICE IZNELI U KREVETU Zadrugarku čeka dug oporavak, cela noga joj u gipsu, ne može da se pomera

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Car

09.08.2022 12:44

Gringo, nadrljao si. Prevesce te zednog preko vode.

Ina

09.08.2022 17:29

narukvica ocito radi,ako joj je uopste verovati da je bilo ko shvata ozbiljno?! neka joj neko kaze da je formalno jos u braku,jer se nije razvela,a da ide iz preljube u preljubu.vratila se tamo gde bila pre Dejana!

Gogo

09.08.2022 20:33

Ona da nekog prevari je nemoguća misija,njeno poštenje je naveliko poznato.

Danica

10.08.2022 08:25

Ko bre ovo da oženi, više nikada, nema šanse. Umišljena ,ružna, promiskuitetna , lažljiva, materijalista, kome treba ovakvo zlo!? Kakve jahte , avioni ,kamioni , zavrsice u tom šupku, za bolje i nije. Samo ne dozvoliti ovakvima da se uvaljuju u Beograd . Nije dobrodošla.

Siromah

15.08.2022 16:41

Dalila je jedna skromna i čedna devojka.