MAJA OTKRILA ISTINU O CARU Marinkovićeva preotela drugarici muža, pa se zbližila sa bivšim: Ja sam srećna
Foto: Youtube/Printscreen

Iako su posle burne ljubavne veze, koja se neslavno završila, govorili da se jedno drugom nikada neće vratiti, Maja Marinković i Filip Car su, po svemu sudeći, obnovili kontakt, i to njenom partneru iza leđa.

Car je posle "Zadruge" stavio tačku na ljubavnu priču sa Dalilom Dragojević, kojoj je Maja oduvek bila "rak rana", dok je Marinkovićeva preotela nevenčanog muža svojoj najboljoj drugarici Aleksandri Subotić i otpočela vezu s Predragom Raspopovićem, u medijima poznatijim kao Peca Vijagra. Ipak, izgleda da mu rade iza leđa.

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, Car je kasno sinoć zaintrigirao pratioce na Instagramu storijem kojim je svima stavio do znanja da mu se nešto lepo dešava. "Ponekad je potrebno da lepe vesti zadržite za sebe. Nisu svi iskreno srećni zbog vas", poručio je Car, uz pesmu Šaka Polumente "Nemoj da se bojiš".

Već to je bilo dovoljno za razna scenarija u glavama njegovih pratilaca, međutim, Majin stori sve je, čini se, razjasnio. Samo pola sata kasnije, Maja je objavila svoju sliku uz istu pesmu koju je prethodno objavio Car, pa su odmah krenule priče o njihovom ponovnom zbližavanju.

Foto: Printscreen/instagram

 

Maja se sad oglasila i istakla da nije u vezi sa Filipom, međutim, nije demantovala da su ponovo u kontaktu.

- Možete da pričate i pišete šta hoćete, to nije istina. Ja sam srećna u svojoj vezi, što i vama svima želim. Prijatan dan - napisala je Marinkovićeva, uz emotikon poljupca.

Foto: Printscreen/instagram

 

MOJ OTAC NIKAD NEĆE DA PREŽALI DEJANA Dalila šokirala priznanjem: Volela sam ga više od Filipa, htela sam dete da mu rodim

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading