MAJA MARINKOVIĆ TRI SATA U POLICIJI! Zadrugarka bila u stanici, obećala tužbu protiv Jovane Jeremić!
Alo

Sukob voditeljke Jovane Jeremić i starlete Maje Marinković se ne stišava, a sa društvenih mreža prebacio se i u policijsku stanicu, nakon što je voditeljka dobila preteće poruke navodno zbog Marinkovićeve.

Naime, Maja je danas saslušana u policijskoj stanici 29. Novembar, a nakon 3 sata u policiji, Marinkovićeva je za domaće medije progovorila o slučaju za koji kaže da nema veze sa njom, a onda je Jovanu Jeremić častila sočnim uvredama.

Alo

 

- Došla sam da dam izjavu povodom pretećih poruka koje su upućene Jovani Jeremić sa kojima ja nemam nikakve veze. Bila sam na informativnom razgovoru, ljudi su zaista korektni i nadam se da će pronaći tog ko je slao te poruke i da će se pokazati da ja nemam nikakve veze sa tim.

- Bila sam na saslušanju tri sata. Bilo je stresno. Upetljana sam u celu priči njenom manipupacijom i krivljenjem mene iz njenih ličnih razloga. Htela je da dobije malo slave pre mog imena. Ja ću nju tužiti. Ona je rekla da sam ja "k**va", biće tužena za te reči. Pomenula je neke moje izmišljene makroe, tako da mi ćemo se videti više puta, ali na sudu.

Alo

 

- Ja Veljka Belivuka zaista ne znam. Mislim da je to neki dogovor ili interes da bi dobila na pažnji. Čula sam se sa Tamarom Đurić, ni ona nema veze sa ovim. Bespotrebno je upletena. Ustanovile smo da je žena za hospitalizaciju. Krivo mi je što je neko toliko zaštićen, a ne radi stručno svoj posao. Mislim da treba da se čuju obe strane priče. To što je ona voditeljka ne daje joj za pravo da me naziva k**vom, jer ja sam jedna normalna devojka. Ja u njen privatan život ne zalazim, kad osvanu njene fotografije na primer sa švalerom u toku razvoda o kom toliko morališe.

Alo

 

- Njoj ništa nije sveto. Ali ako je neko zaista pisao preteće poruke u šta ja ne verujem, meni je zaista žao, ako je to tako, ali mislim da će na kraju doći do tačke A, a to je Jovana Jeremić. Ja mislim da je moj život ugroženiji nego njen. Prolazim kroz tu javnu osudu, ne bih sad pričala o svom ljubavnom životu. Ne mislim da je Jovana Jeremić toliko poštena da meni morališe.

- Imam Pecinu podršku. Sa nama je sve u najboljem redu. On je vrlo razuman čovek i zna da ja nemam nikakve veze sa slučajem - rekla je Maja Marinković za Alo!

Alo

 

BIVŠA ZADRUGARKA MOLI ZA POMOĆ Sandra Čaprić nakon pada sa kvada i povreda mora na operaciju, a ovo joj je hitno potrebno

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading