MAJA MARINKOVIĆEVA HITNO POZVANA NA SASLUŠANJE Jovana Jeremić dobila jezive pretnje, a starleta završila u policiji
Alo

Rat između Jovane Jeremić i Maje Marinković se sa društvenih mreža otišao je na viši nivo, pa su tako i jedna i druga završile na saslušanju u policijskoj stanici.

Naime, Maja Marinković je danas otišla u policijsku stanicu 29. novembar, na saslušanju, gde će dati izjavu povodom pretećih poruka koje je neko slao u njeno ime Jovani Jeremić.

Podsetimo, voditeljka Jovana Jeremić nedavno je u policijskoj stanici 29. novembar dala izjavu i podigla krivičnu prijavu protiv nepozante osobe koja joj je poslala na desetine pretećih poruka proteklih dana, tvrdeći da je član klana Velje Nevolje, prijatelj Tamare Đurić.

Ona je okupljenim novinarima dala izjavu, i otkrila šta se dešavalo proteklih dana kao i kada je počela da dobija pretnje. Uz nju je sve vreme njen dečko, a voditeljka je skoro četiri sata provela u policijskoj stanici.

- Maja Marinković će biti privedena na saslušanje, i svi koji su učestvovali u ovome biće saslušani i kažnjeni - rekla je voditeljka posle izlaska iz policijske stanice.

MAJA MARINKOVIĆEVA HITNO POZVANA NA SASLUŠANJE Jovana Jeremić dobila jezive pretnje, a starleta završila u policiji

Foto: Alo.rs

 

BILA JE PREBIJENA, TATA JOJ SILOVAO MAMU Jeziva ispovest Aleksandre Nikolić, progovorila o paklu kroz koji je prošla

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Nada

03.08.2022 11:47

Maja se druzi sa kriminalcima koji imaju para i trebalo bi se tu sto vise pretresti - ima ona putera na glavi ! A cime se bavi tata Taki ?

Todor

03.08.2022 11:56

Maki do juce si bila ruzna da je bolelo gledati te. Ti si celava nemas ni kosu,ni grudi,nemas nista da bi coveka odusevila.Maki spusti se na zemlju da ne bi pala.

Cvecka

03.08.2022 18:52

@Todor - A Jovana Jeremic je lepotica???