MAMICE, UMREĆU TI, NE MOGU VIŠE! Otkriveni detalji drame u bolnici u Nišu i Miljanine teške borbe za život
Alo! Ilustracija /J.V.

Agonija zbog teškog zdravstvenog stanja Miljane Kulić, koja je u subotu hitno primljena u Urgentni centar u Nišu s velikim bolovima u stomaku, kada joj je konstatovano pucanje slezine, a što je navodno posledica operacije smanjenja želuca koju je imala u Turskoj, i dalje traje.

Foto: Printscreen/instagram

 

I dok cela javnost, a posebno brojni fanovi rijaliti zvezde s zebnjom iščekuju svaku novost o njenom zdravstvenom stanju i nadaju se oporavku, Kurir ekskluzivno otkriva nove detalje drame iz bolnice u Nišu, koja traje od prošlog vikenda, kada je Miljana hitno operisana.

Izvor sa lica mesta ispričao nam je šta se sve dešava u Urgentnom centru u Nišu i kako se Miljanina porodica držala od trenutka kada je Kulićeva hitno hospitalizovana.

- Porodica je dovela Miljanu u subotu u Klinički centar u Nišu. Svi su bili izbezumljeni, a Miksi se previjala od bolova. Jaukala je da ne može da izdrži, ponavljala je: "Umreću ti, mamice, ne mogu..." Marija je plakala, molila je doktore da pomognu njenoj ćerki. Žena nije znala šta ju je snašlo. Sve vreme je nervozno šetala, dok je Miljana bila na pregledima i snimanjima. Siniša je samo nemo stajao, videlo se da je bio u šoku, a strogo su im oboma zabranjeni stresovi. Kada su joj rekli da je Miljana loše i da je njeno stanje generalno jako teško, Marija je počela da plače i da se trese od šoka. Preklinjala je doktore da joj spasu ćerku. U jednom trenutku joj je i pozlilo, morali su i zbog nje da intervenišu i da joj daju nešto za smirenje. Odmah su odlučili da Miljanu zadrže u bolnici, tu noć su i odlučili da mora hitno da se operiše i da joj se odstrani slezina. Marija je zahtevala da ostane tu noć kod ćerke i da joj se nađe, ali doktori su bili izričiti da je to zabranjeno zbog korone. Kako bi se malo smirila, izašli su joj u susret i dali su im nekoliko minuta da se vide i pozdrave, a zatim su im rekli da idu kući i da dođu ujutro, kada će imati nove informacije. Nekako su ih poslušali, a onda je Marija i objavila na Instagramu da je Miljana zadržana u bolnici - priča izvor sa lica mesta.

Foto: Alo/ilustracija

 

Podsetimo, prema našim nezvaničnim saznanjima, Miljana je sada uglavnom uspavana, ali lekari u intenzivnoj nezi niškog kliničkog centra je s vremena na vreme bude, a ona tada prvo traži da vidi majku, a zatim da dobije kafu i cigaretu.

- Miljana je trenutno stabilno, ali je i dalje u vrlo ozbiljnom stanju. Ona nije životno ugrožena, skinuta je s respiratora, samostalno diše uz minimalnu kiseoničku potporu. Uglavnom je sedirana zbog kvaliteta disanja i nesmetanog davanja terapije. A u trenucima kada popuste lekovi za sediranje i kada se probudi, prvo što kaže jeste: "Gde mi je majka, dovedite je! I dajte mi kafu i cigaru" - kaže naš izvor.

On dodaje da joj, naravno, to ne mogu ispuniti, ali Miljana ne posustaje, sve dok je budna, u svojim zahtevima.

Instagram

 

Inače, za nju se raspituju fanovi iz celog sveta, bukvalno, na stotine ljudi je zvalo KC Niš da se raspita za stanje svoje omiljene rijaliti zvezde i da ponudi pomoć.

- Čak je zvao i jedan doktor iz Švajcarske da nudi pomoć. Kolege iz KC Niš su mu zahvalile na ponudi uz reči da u Nišu imaju sve neophodne lekove i svu terapiju - kaže naš izvor i dodaje da pretpostavlja da je sve krenulo od priče Miljanine majke Marije, koja je od fanova tražila neke vitamine.

Naš izvor dodaje i da je Miljana na prijemu, osim što je imala naprsnuće slezine, koja je odmah morala da bude izvađena, bila i pred sepsom, jer je infekcija ozbiljno bila uznapredovala.

- Miljana nije životno ugrožena, ali njeno stanje je i dalje ozbiljno, pa se ne razmišlja da izađe s intenzivne nege jer njeno zdravstveno stanje zahteva 24-časovno praćenje - završava izvor za Kurir. 

MAJA SE NE ODVAJA OD PECE! Ljubavnici uhvaćeni u Novom Sadu, prolaznici otkrili kako se njih dvoje ponašaju

 

Komentari (0)

Loading