HAOS U TURSKOJ BOLNICI ZBOG MILJANE Lekari nisu napravili grešku, tvrde da Miljana nije ispoštovala ove naredbe
Foto: Printscreen/instagram

Miljana Kulić susrela se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima usled komplikacija nakon operacije želuca, zbog čega joj je život ugrožen. Miljana je operaciju izvršila u jednoj turskoj klinici pre 12 dana, a pre dva dana stanje joj se naglo pogoršalo, zbog čega je hitno hospitalizovana i lekari joj se sada bore za život.

Kako saznaje Republika.rs, u bolnici u kojoj se Miljana operisala nastao je potpuni haos, nakon što se pročulo da se njeno stanje nakon intervencije zakomplikovalo.

HAOS U TURSKOJ BOLNICI ZBOG MILJANE Lekari nisu napravili grešku, tvrde da Miljana nije ispoštovala ove naredbe

ATA Images

Kako navodi izvor, otkazan je veliki broj intervencija.

- Devojka koja radi u drugoj klinici u Turskoj u kontaktu je sa timom iz bolnice u kojoj se operisala Miljana. Kako je saznala od njih, u toj ustanovi je od juče opsadno stanje, jer su pacijenti počeli da im otkazuju masovno intervencije, posebno pacijenti iz Srbije, kojih ima u najvećem broju, a koji tu dolaze da rade i druge operacije. Od jutros je trebalo da bude više depozita uplaćeno, međutim, niko još nije izvršio uplatu. Ljudi su sada u strahu - navodi izvor i dodaje da strah nije opravdan, jer, kako kaže, greška se ne može pripisati lekarima.

LEKARI SE BORE ZA MILJANU Otac Siniša se oglasio: Bila je životno ugrožena, svi smo u neizvesnosti

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading