OVO JE PRETHODILO POGORŠANJU MILJANINOG ZDRAVSTVENOG STANJA Kulićevoj se bore za život, pre deset dana bila na operaciji i naglo joj pozlilo
ATA Images

Miljana Kulić bila je na operaciji smanjenja želuca 20. jula u Turskoj nakon koje se osećala malaksalo, a pre nedelju dana naglo joj je pozlilo prilikom dolaska u Šimanovce kako bi gostovala u jednoj emisiji.

Od tada Kulićevoj se stanje pogoršavalo, da bi u petak bila hitno prebačena u Urgentni centar u Nišu gde joj je odstranjena slezina.

Miljana se nekoliko puta oglašavala iz Turske hvaleći bolnicu u kojoj je operisana, kao i lekare. Ona je prvi put otišla na operaciju sredinom juna, ali su je lekari odbili jer imala snažan bronhitis:

ATA Images

 

- Miljana je prošla niz pregleda kada je došla u Tursku. Pregledali su je kardiolog, pulmolog, otoringolaringolor, anesteziolog...Ustanovljeno je da ima bronhitis i upalu uveta, te su odlučili da u ovom momentu nije spremna da ide pod nož - kaže izvor blizak Kulićeva.

Nakon što je ozdravila, Miljana se ponovo u drugoj polovini jula zaputila u Tursku gde je operisana i gde joj je urađena intervencija smanjenja želuca. Kulićeva se osećala dobro i tada se oglasila o svom stanju:

- Hvala svima koji ste bili uz mene, mama će objasniti sve što se tiče operacije - rekla je Miljana, a Marija je snimila i mesto gde se njena ćerka oporavlja.

ATA Images

 

- Sve je proteklo u najboljem redu. Hvala Bogu, dobro je. Odlično je podnela, kaže doktor. Vrlo su ljubazni i profesionalni. Srećne smo obe. Ja sam pretrnula od straha kad su je odveli kako će da podnese. Tresla sam se, drhtala, od 12 do 13:30. Malo joj je bilo muka prva dva sata i malo je bolelo, ali tako mora. To je prošlo, sada šeta u najveće i noga operisana je više ne boli, jer ceo dan joj pumpa neka mašina noge od prstiju do polovine butina da ne bi došlo do zgrušavanja krvi. Prima se fraksiparin i ovde ta mašina pumpa mišiće na nogama kao da su aktivne i kad leži. To je inače pravilo kod svakog pacijenta posle operacije. Doktor je fenomenalan i šali se sa njom, na engleskom, pomalo. Hvala Bogu, za sada je sve super. Morala je operacija, jer znate njen karakter sto se tiče hrane. Hvala - poručila je tada Marija Kulić.

Međutim, Miljani je po povratku u Srbiju naglo pozlilo kada je u ponedeljak 25. jula trebalo da gostuje u u emisiji "Narod pita". Ona je došla u Šimanovce, ali je tada morala da otkaže gostovanje jer joj je naglo pozlilo.

ATA Images

 

Ona je za Informer dala poslednju izjavu pre nego što je hitno premeštena u Urgentni centar u Nišu, a na dan rođendana svog sina Željka:

- Malaksala sam i nisam mogla da odem na rođendan mog Željka, a kupila sam mu najveći auto, Nenad i ja smo mu kupili. Smršala sam 13 kilograma za sedam dana, što je dobro, ali sam užasno malaksala. Sinoć sam završila u Hitnoj na infuziji i danas nisam mogla da odem na slavlje. Ali sad kada dođu slavićemo u dvorištu, tako da neka se niko ne brine što ja nisam na rođendanu. Mnogo mi je loše, ne mogu ništa da jedem, malaksala sam i nisam smela da odem tamo da me ljudi gledaju ovako. Ja sve što zaradim potrošim na svog sina, ja živim za njega. Ali ovo danas je viša sila. Meni je pozlilo pre neko veče na Pinku, trebalo je da gostujem u "Narod pita" i nisam mogla. Juče mi je bilo još gore, ali uskoro ću biti odlično! - kazala je miljana prošle srede nakon čega nam je otkrila i da je potpisala ugovor za ulazak u "Zadrugu 6":

ATA Images

 

- Pre nekoliko dana sam potpisala ugovor za "Zadrugu 6" i unapred uzela novac. I to ne samo ja, već i Nenad, moja mama, a s nama će biti i Željko. Bebica i ja ćemo živeti u "Beloj kući", a Marija i on u posebnom apartmanu. S njima će biti i moj ujak, koji će Željka voditi u vrtić, Zoološki vrt, na Kalemegdan... Želim da ima normalan život - izjavila je Miljana, a nakon toga je u petak hospitalizovana.

MILJANA KULIĆ SE BORI ZA ŽIVOT A evo šta za to vreme radi njena sestra Ana, svi šokirani

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading