MILJANA KULIĆ U KOMI Lekari se bore za život rijaliti zvezde
ATA Images

Lekari se bore za život Miljane Kulić (28)! Rijaliti zvezda je u veštačkoj komi zbog komplikacija nakon operacije smanjenja želuca, koju je imala u Turskoj pre 12 dana.

Miljanini roditelji Siniša i Marija za Informer kroz suze pričaju da im je ćerka od subote na intenzivnoj nezi Urgentnog centra u Nišu i da su lekari morali da joj izvade slezinu!

MILJANA KULIĆ U KOMI Lekari se bore za život rijaliti zvezde

Foto: Printscreen/instagram

 

- Za sve su krivi lekari u Turskoj, oni su joj oštetili slezinu prilikom operacije smanjenja želuca. Miljana je prekjuče dobila ozbiljne bolove i hitno je primljena u Urgentni centar u Nišu. Lekari su nam rekli da joj je pukla slezina! Miljana je odmah u subotu operisana u Nišu i taj organ joj je izvađen. Izgubila je dva i po litra krvi, operacija je trajala satima... - priča Siniša i dodaje da se Miljana suočava sa još komplikacija:

- Došlo je do zgrušavanja krvi i napravili su joj se trombovi. Lekari joj daju "fraksiparin" kako bi joj razbili trombove, koji mogu da budu opasni po život. Posle operacije stavljena je u veštačku komu, iz koje se probudila u nedelju ujutru. Sada je priključena na aparate, pod sedativima je i još nije svesna...

Miljanina majka Marija jedva govori od stresa i brige.

MILJANA KULIĆ U KOMI Lekari se bore za život rijaliti zvezde

Instagram

 

- Samo da mi dete bude dobro, pa ćemo pričati o svemu. Stalno sam sa doktorima na vezi. Izvadili su joj slezinu, imala je obilno krvarenje, mnogo trombova... Bila je pred sepsom... Ne spavamo od prekjuče jer joj je život bio ugrožen. Nadamo se da će se izvući - kaže Marija za Informer, a na pitanje da li će tužiti kliniku u Turskoj u kojoj je Miljana smanjila želudac odgovara:

- Zasad ne razmišljamo o tome...

Miljana Kulić je posle smanjenja želuca za Informer pričala da se oseća dobro i pohvalila se da je već smršala.

- Posle operacije sam za samo sedam dana izgubila 13 kila. Kad počne "Zadruga 6", imaću 75 kilograma i izgledaću mnogo bolje - rekla je Miljana pre nekoliko dana.

MILJANA KULIĆ U KOMI Lekari se bore za život rijaliti zvezde

ATA Images

 

Ona je u sredu trebalo da gostuje na Pinku, ali joj je pozlilo pred sam početak emisije, pa je odustala od toga. Iz istog razloga nije mogla da bude ni na proslavi rođendana sina Željka.

Malaksala sam i nisam mogla da odem na rođendan mog Željka. Bebica i ja smo mu kupili najveći auto. Mnogo mi je loše, ne mogu ništa da jedem, malaksala sam i nisam smela da odem tamo da me ljudi gledaju ovako... - rekla je tada Kulićeva.

ŽAO MI JE ŠTO SE POMIRILA SA TIM MONSTRUMOM Viktorija Mitrović se nedeljama krije od medija: Dan koristi za spavanje kako bi izbegla osudu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading