MENE JE SRAMOTA ŠTO DALILA KORISTI MOJE PREZIME Dejan Dragojević opleo po bivšoj ženi, pa spomenuo majku: Ona je rodila troje dece
Printscreen

Dejan Dragojević, pobednik "Zadruge 5", ne može da veruje da njegova bivša supruga Dalila Dragojević i dalje koristi njegovo prezime.

- Što se mene tiče, mene je sramota što koristi moje prezime i dalje. Što se tiče Instagrama, tu ti ne treba ni MUP, ni SUP, ni advokat, ni notar... Ne treba ti ništa, samo da promeniš tamo i teraj dalje - rekao je Dejan Dragojević.

Printscreen

 

- To što je rekla da je i moja mama Biljana zadržala prezime... Ona je rodila troje dece, Davida, Suzanu i mene! Ne kapiram poentu, ali mora da se drži za nešto, da se prepucava sa mnom makar za prezime, eto - dodao je on, pa prokomentarisao priče da Dalila ima novog dečka.

- Haha... Kako ovo podneti... (smeh) Ne interesuje me, koga briga - zaključio je Dragojević.

Printscreen

 

IZNENADIO SAM SE ŠTO JE PRISTALA NA TO Dino otkrio čemu je prisustvovao u Veterniku, šta mu je Ša rekao o Tari, pa razvezao jezik o Marku i Viki

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Tica

31.07.2022 22:43

Moze li ovaj decko da dobije naslov,a da ne pomene Dalilu?

Dr.Watson

01.08.2022 05:14

Jesi dosadan više. Još malo pa ćeš biti "Kija", koja ne vadi Slobu iz usta. Ako si tako sretan i zaljubljen u Aleks onda se bavi njom i svojim životom. A ti samo o Dalili, u svakom javljanju ti o Dalili. Jel ako pada kiša u Veterniku i to ti je kriva Dalila??? Smaraš čoveče božji.

ZAZA

01.08.2022 08:57

TAKO JE DEKI, BRAVO! NEKA BUDE SKIM HOĆE, SAMO DA PROMENI PREZIME, DRAGOJEVIĆ U MUJIĆ