ISKORISTIO JE MOJU EMOCIJU, RAZOČARANA SAM Oglasila se i Anđelova bivša devojka nakon navoda da je Ranković sa Dalilom u vezi
Printscreen

Dalila Dragojević i Filip Car okončali su vezu samo nekoliko dana nakon izlaska iz "Zadruge 5", a od tad i jedno i drugo tvrde da je ovo konačni raskid i da više ne postoji mogućnost da dođe do pomirenja.

Ona je noćas objavila snimak iz auta sa misteriozinim muškarcem, a fanovi su odmah posimnjali da se radi o Anđelu Rankoviću sa kojim je u rijalitiju imala simpatije.

Alo

 

Svoje sumnje potkrepili su i dokazima u vidu fotografija na kojima se vidi da Ranković ima identičan sat kao momak iz Dalilinog snimka. Naime, Anđelo je to demantovao.

Povodom ove vesti oglasila se i Sandra Rešić, Anđelova bivša devojka.

- Da, upravo mi je preplavljen inboks slikama i snimcima baš tim, od sata preko šortsa teksas, do palca na ruci, sve onako obeleženo bojama. I na kraju jedna od omiljenih pesama valjda njegovih, Relja izvodi ja mislim. Iskreno, ne znam šta da kažem, kuglu nemam, mogu samo da sumnjam, da pravo kažem - ne zanima me. Ali ako jeste tačno, za nju nemam ništa da kažem, ona je slobodna devojka, može da radi sta hoće, a on, opet PONAVLJAM, AKO JE ISTINA, ne tvrdim, niti mogu da znam, onda samo mogu da kažem iskoristio je moju emociju i to onako najniže, razočarana sam u sebe, što nisam verovala sopstvenim rečima. Verovala sam njemu. Ako je istina, onda sam ja zvanično lečila njegovu depresiju za njom. A onda, dragi moji, sam ja najveća budala na svetu, a njemu na dušu sve. Zloupotreba tuđih emocija kroz priču o divnom vaspitanju, dajte molim vas - rekla je Sandra za Pink.

Printscreen/Premijera

 

IDEMO U ŠPANIJU NA MORE Fanovi tvrde da je Anđelo Dalilin novi dečko, a evo šta je Ranković rekao na to

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Simona

31.07.2022 18:56

Sandra, misila sam da si inteligentnija osoba. To nije čovek za tebe. Plakao je kada je video teodorinu sliku, rekavši da je nikada preboleti neće niti moći da voli nekog drugog. Zar to tebi nije bilo dovoljno, da ni jednog trenutka ne pomisliš da se muvaš sa njim. To što on kreše Dudlicu, ili mu ga ona "duva" to je njegova privatnost.Ona je radodajka bila i ostaće i jdalje....To nije tvoj svet, tvoje mesto nije uz takvu ljigu kao što je on.SDamo je zloupotrebio trenutak tvoje slabosti i to pred kraj Zadruge. Pa njegova mamita nikad ne bi dozvolila da budeš sa njim. Teodora je lepotica, volela ga kao Boga,on je edipovac....dok ona ne aminuje ni jednu neće dovesti u kuću.Samo te je izblamirao....to ti nije trebalo. Sem toga, ne treba ti ni ono ljubljenje sa Matorom u usta, da bi ona pričala kasnije da ste mrtve pijjane se ljubile u liftu, gde i kako , preipitaj sebe.Što ti to treba. Ni to nije drugarica za tebeOna je kao krpelj, umišlja da je sa nekim u vezi kao i sa Aleks.Mani se tih budalaština, ti si zrela, stabilna devojka, ne trebaju ti te gluposti.....