MARIJA JE JAKO LOŠE! Oglasio se Siniša Kulić nakon što su se lekari celu noć borili Miljani za život
Foto: Alo/ilustracija

Miljana Kulić pre dva dana primljena je u Klinički centar Niš zbog zdravstvenih problema. Ona se žalila na malaksalost, a lekari su odmah morali da reaguju.

Instagram

 
- Miljana je hitno operisana sinoć, izvađena joj je slezina. Cele noći su se borili lekari Kliničkog centra Niš za njen život, izgubila 2,5 litra krvi. Njeno stanje je još uvek kritično i pod stalnim je nadzorom lekara i medicinskog osoblja Kliničkog centra Niš. Do komplikacija i pogoršanja zdravstvenog stanja Miljane Kulić došlo je nakon loše odrađene operacije želuca u Turskoj - rekao je dobro obavešten izvor za "Pink.rs".
 

Sada se ovim povodom kratko oglasio Siniša Kulić.

- Marija isto nije dobro. Leži. Nismo spavali celu noć zbog Miljane. Izvinite, ali od stresa ni ja ne mogu da pričam - poručuje Siniša za "Blic".

Foto: Printscreen/instagram

 

Miljanino stanje i dalje je jako loše i nalazi se pod stalnim nadzorom lekara.

Podsetimo, Marija Kulić juče je objavila da je Miljana primljena u bolnicu i da se ne oseća dobro, a nakon toga usledila je lavovska borba lekara da pomognu Kulićevoj. Ona je pre desetak dana bila u Turskoj gde se na jednoj privatnoj klinici podvrgla smanjenju želuca zbog regulisanja kilaže.
 
 

Komentari (0)

Loading