TO JE PUKLO, NEMA NADE Matora progovorila o novoj devojci, ljubavnom trogulu Maje, Pece i Aleksandre, pa pomenula Dalilu i Dejana
Printscreen

Jovana Tomić Matora, posle turbulentnog odnosa kojeg je imala u Zadruzi 5 sa Sandrom Bajić, poznatijom kao MC Aleks, dokazala je svima da je taj odnos za nju gotov, pa je za Pink.rs oktila kako se oseća od kako je upoznala svoju novu polovinu, a potom i prokomentarisala parove Zadruge 5.

Prvi susret tebe i MC Aleks posle svega što se dešavalo... Šta tu možemo da očekujemo, hoće li biti burnih svađa?

Printscreen

 

Što se mene tiče, ja nemam nikakav problem, sve što sam imala sam rekla tamo, sve što sam htela da joj kažem rekla sam joj. Kakva ona bude bila prema meni, takva ću ja biti prema njoj, ja večeras dolazim u miru - rekla je Matora.

Je l' se raduješ susretu?

Iskreno ne radujem se, radujem se krevetu - dodala je Matora.

Juče je odjeknula vest da si upoznala novu osobu u tvom životu, kako to teče, kakav je vaš odnos?

Printscreen

 

Jesam, upoznala sam. Upoznala sam je na Tijaninom rođendanu. Na početku smo, simpatično je sve, devojčica malena, dobra je, fina je, vredna. Lepo nam je, u odnosu smo, videćemo kako će ići, ali lepo nam je - rekla je Matora.

Kako gledaš na ljubavni trougao Maja, Peca, Aleksandra Subotić?

Mene ništa više ne šokira. Ja Aleksandru cenim i poštujem jer je Ljubina ćerka, a Ljuba je moja drugarica. I sa Majom sam okej, i sa Aleksandrom, to je njihovo - odgovorila je Matora.

Da li misliš da će se Car i Dalila pomiriti nakon svega?

Foto: Printscreen Pink TV

 

To je puklo, svako ide na svoju stranu, nema nade tu za pomirenje po mom miščljenju, a onda je otkrila šta misli o vezi Dejana Dragojevića i Aleks Nikolić:

Srela sam Aleks juče, super je, ona je zaljubljena, dokazali su da su zaljubljeni i ja im želim svu sreću - rekla je Matora.

OVO JE MININ NOVI DEČKO Vrbaški smuvala Mensurovog druga, uživaju u luksuzu, a evo kako se provode

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
wrx

29.07.2022 06:41

Ovaj mali kvazimodo bi da osvaja devojke a nema zrcalo kod kuce da se pogleda i okrene oko sebe. Napada devojke po rijalitiju i tera ih da budu u vezi sa njom. Pa ne moze to tako. Sredi se malo i fizicki i psihicki a ne da poput pevca samo naskačes na kokoske. Stani bato,unormali se malo.