KREVET SA LANCIMA DA BIČUJE MUŠKARCE I SADO-MAZO SOBA Starleta iskeširala stan na Vračaru, opremanje platila 20.000 evra, šok!
Alo

Deniz Dejm planira da se skrasi u Beogradu gde je nedavno kupila manji stan na Vračaru.

Naime, ona je navodno ovu nekretninu opremila u sado-mazo fazonu i sada tamo privodi muškarce koji uživaju da ih muči i bičuje tokom seksa!

- Deniz je odrasla u nemaštini, naučila je da se bori za sebe i ne krije da koristi svoje telo kako bi zaradila. Međutim, nakon što je izašla iz Zadruge doživela je neprijatnost kada je jedan od sponzora ostavio bez ičega. U tom trenutku ona je odlučila da preuzme stvari u svoje ruke i obezbedi sebe nekretninom u Srbiji. Deniz dobro zarađuje na sajtu Onlifens gde se skida, i rešila je da od tih para sebi kupi stan. Ona i dalje ima sponzore koji joj finansiraju garderobu i putovanja, ali u slučaju da nešto krene po zlu ima svoju sigurnost - kaže izvor.

Printscreen

 

- Ona je u taj stan uložila oko 20.000 evra na opremanje, a spavaća soba ima specijalan krevet za vezivanje i mučenje muškaraca koji žele da budu njeni robovi! Osim toga, ima lance za vezivanje, bičeve, lisice i razne kostime za domino dame kako bi zadovoljila muškarce koje to pali - dodaje izvor.

Deniz je i sama potvrdila saznanja, pa je istakla kako se konačno obezbedila.

- Imam para, uživam u životu i svi mogu da me poljube u moje lepo dupe - poručila je Deniz.

DALILA HOĆE DA OTME PECU OD MAJE Zadrugarka uskoro putuje kod njih na primorje, sve isplanirala do detalja, a razlog će vas šokirati

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading