PLAKALA JE DA NEMA ŠTA DA JEDE, DALI SMO JOJ  1.000 € Fan isprozivao Dalilu, čak je i Cara zavrnula za pare
Foto: Printscreen Pink TV

Jedan deo obožavalaca Dalile Dragojević koji su je podržavali tokom "Zadruge 5" razočarani su u njeno ponašanje jer ih je, kako je ispričao jedan od njih, ona prevarila čim su joj dali pare.

PLAKALA JE DA NEMA ŠTA DA JEDE, DALI SMO JOJ  1.000 € Fan isprozivao Dalilu, čak je i Cara zavrnula za pare

Foto: Printscreen Pink TV

 

Pripadnicima sedme sile javio se momak koji je bio član stranice na društvenim mrežama posvećenim Dalili i Filipu. Prema njegovim rečima, odmah po izlasku iz rijalitija Dragojevićeva je stupila u kontakt sa njima i tada im je rekla da se nalazi kod Marijane Zonjić i da joj hitno treba novac.

- Ona je zvala, pisala da joj trebaju pare, da je kod Marijane Zonjić i da nema šta da jede. Napravila je opštu paniku. Nije htela da sačeka da admin te Instagram grupe, kojoj je i tražila novac, završi posao, već je počela da plače i govori da joj treba odmah. Taj dečko se odmah snašao i poslao joj je novac po nekome. Pošto nije moguće uplatiti 1.000 evra post netom, morali su Dalili da isplaćuju novac dva puta. Na jednoj priznanici je 80.000 dinara, dok se na drugoj nalazi 30.000 - priča jedan od admina Dalilinih fan stranica, koji je medijima dostavio potvrde o poslatom novcu.

PLAKALA JE DA NEMA ŠTA DA JEDE, DALI SMO JOJ  1.000 € Fan isprozivao Dalilu, čak je i Cara zavrnula za pare

Foto: Printscreen Pink TV

 

Kako je rekao, te pare Dragojevićka je trebalo da podeli sa Carem, jer su fanovi podržavali njih dvoje zajedno, ali ona to nije učinila, već je prisvojila celih hiljadu evra. Na sve to, kad je Filip u emisiji rekao da zna za taj skandal i isprozivao je, Dalila je rekla da je sve tačno, ali da ne poznaje ljude koji su joj poslali pare. To je izazvalo revolt njenih fanova, jer je slagala da ne zna s kim se čula i dogovarala o slanju novca.

- To se brzo raširilo između nas, sve grupe joj okreću leđa, jer ako prevari jednog, onda će i ostale. Svi mi, a posebno taj što joj je uplatio pare, slali smo Dalili i Caru poklone u Zadrugu. Sve što su imali imali su od nas, a ona je pare samo za sebe uzela, Filipu ništa nije dala. Jako smo razočarani u nju i njeno celokupno ponašanje - naveo je sagovornik "Kurira"

OGLASILA SE MILJANA PRVI PUT POSLE OPERACIJE Bivša zadrugaka gostovaće večeras u emisiji, ona nije krila da se loše oseća

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Mika

25.07.2022 22:13

Niste normalni kome vi pare dajete a nemate sta da jedete. Nerazumijem ludake isti ste ona . Kakve vi koristi imate od njih a oni uzimaju pare

Vesna

26.07.2022 12:34

@Mika - Tako bih volela da mi ovi nazovi "fanovi"objasne ko je ovdje lud, oni zarade u Zadruzi ogroman novac koji vi necete za zivota imati,a vi im kupujete kojesta, novac dajete. U cemu je stvar. Hajte pocnite humanitarnim tadom da se bavite imacete zahvalnost od ljudi, a ovi nista lepo ne misle za vas vec ste za njih ludi, glupi, primitivni. Da li im pomazete sto nemaju ili... sta. Ovo je ludilo mozga, ma samo da mi objasni neki fan sta je svrha skupljanja novca i poklona za njih a svakodnevno prolazite pored ljudi koji nemaju sta jesti. Uzas.

Gordana

25.07.2022 23:27

Odlican primer za "bice vune sve dok ima ovaca za sisanje". Posaljite bolesnoj deci!

KoBra

26.07.2022 00:12

Tupsoni jedni. Trebala vas je ojaditi i prevariti jos vise! Za mene su fanatici svi koji skupljaju novac i daju ga ovim dzabalebarošima. Sto bolesnoj deci ne dajete nego Dalili koja nema ni srama ni blama. Gospodo vasa je krivica sto nemate svoje zivote i bavite se sobom vec raspandrkacama običnim

VRX

26.07.2022 08:37

Samo vi njima saljite. Ukoliko imate viska uduplajte.

STOJKE

26.07.2022 12:48

Evo i ja nemam šta da jedem,aj mi molim te po pošalji 1000€ !!! Evo hoćeš li i da zaplačem? Nije problem,ako hoćeš?!