NEPREPOZNATLJIVA! IVA SA STO LICA Grgurićeva evoluira iz meseca u mesec (FOTO)
Printscreen

I dok se većina rijaliti ličnosti trudila da sakrije burnu prošlost, bludne radnje i ljubavnike, Iva Grgurić ponosno je isticala veze sa znatno starijim muškarcima i činjenicu da je prednost oduvek davala onima sa debljim novčanikom, ali ono čime se nikako nije ponosila jeste njen fizički izgled pre mnogobrojnih estetskih operacija. 

NEPREPOZNATLJIVA! IVA SA STO LICA Grgurićeva evoluira iz meseca u mesec (FOTO)

Foto: Printscreen

 

Iako je po izlasku iz Zadruge 3 i osvojenog prvog mesta brže bolje obrisala sve svoje fotografije nastale pre nego što je promenila lični opis, već godinama ne uspeva da odobrovolji korisnike društvenih mreža i administratore ostrašćenih fan grupa koji je redovno podsećaju na to kako je izgledala ranije.

I što više posećuje plastične hirurge i potencira da je izgled dovela do savršenstva, to je više predmet šale svih onih koji je pamte iz ranijeg perioda.

Od trenutka kad je ušla u javni život Srbije, starleta iz Hrvatske toliko je puta promenila fizionomiju lica da je šaljivo porede sa godišnjim dobima, a njen razvojni put verodostojno opisuju bajkom o ružnom pačetu koje neumorno pokušava da postane prelepi labud.  

NEPREPOZNATLJIVA! IVA SA STO LICA Grgurićeva evoluira iz meseca u mesec (FOTO)

Foto: Printscreen

 

Put lepote koji je Grgurićeva prevalila da bi došla do lica koje danas ima, ali ga ne zadržava duže od par meseci, jasno je vidljiv svima koji je prate na Instagramu iako se odavno ne mogu videti fotografije nastale pre 2020. godine kada se dokopala medija i javnosti.

Po izlasku iz rijalitija, Iva je sredila problem koji je imala sa podbratkom, pa je filerima popunila vilicu tako da je njeno lice dobilo oblik šestougla, nakon čega su na red došle veštačke usne, nove silikonske grudi, porcelanski zubi, fileri u jagodicama, ali i duboko urezane bore koje redovno popunjava botoksom.

Kada je prikupila dovoljno novca, na red je došla i operacija nosa koji je početkom prošle godine znatno smanjila i po mišljenju većine, takođe preterala.

NEPREPOZNATLJIVA! IVA SA STO LICA Grgurićeva evoluira iz meseca u mesec (FOTO)

Printscreen

 

U slučaju da je i sama zaboravila kako je izgledala pre nego se obrela na putu skoro pa filmskih transformacija, tu su fotografije iz prošlosti koje još uvek nije uspela da ukloni. Ivo, ti li si? 

Sve sam uradila sa merom

U jeku prozivki na račun estetskih operacija kojima se podvrgla, Iva je istakla da je oduvek bila zadovoljna svojim izgledom i da je sve operacije uradila sa merom.

- Sebi sam oduvek bila lepa, samo sam nešto malo doradila kako bih bila još lepša - rekla je ona.

MATORA PROGOVORILA O NOVOJ DEVOJCI Jovana otkirla kako se upoznala sa atraktivnom crnkom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading