ŠOK! PECA UCENIO MAJU? Zbog ovoga je Taki morao da prihvati ćerkinu vezu
Printscreen

Maja Marinković i njen dečko Petar Raspopović, trenutno se nalaze na Crnogorskom primorju, gde uživaju u svojoj ljubavi, ali i u bogatstvu novosadskog biznismena.

ŠOK! PECA UCENIO MAJU? Zbog ovoga je Taki morao da prihvati ćerkinu vezu

Foto: Printscreen/instagram

 

Bivši nevenčani suprug Aleksandre Subotić, kojoj ga je preotela bliska prijateljica Maja, svojoj novoj devojci ispunjava sve želje, ali i ona, tvrde izvori, rade sve ono što in od nje zahteva.

Tako je i prekinula kontakt sa svima koji su osudili njihovu vezu, jer je Peca od nje to zahtevao. To je moglo da se dogodi i s njenim ocem Radomirom Marinkovićem Takijem, koji je u početku bio šokiran saznanjem da mu je ćerka s njegovim dugogodišnjim prijateljem. 

Iako mu nije bilo svejedno, na kraju je morao da prihvati njihovu ljubav jer bi u suprotnom izgubio svoje dete. Upravo iz tog razloga Maja mu se nije javljala tri dana, kažu naši izvori bliski Marinkovićima.

- Peca je zabranio Maji kontakt s novinarima, ali i sa svim njenim prijateljima i poznanicima koji ne podržavaju njihovu vezu. Smatra da ne treba ni da se čuje ni viđa sa osobama koje ih ne prihvataju kao par, pa makar to bio i njen otac. Taki je bukvalno doveden pred svršen čin. Morao je da odobri njenu i Pecinu ljubav jer je jedino tako mogao da ostane u kontaktu sa svojim detetom - priča izvor.

ŠOK! PECA UCENIO MAJU? Zbog ovoga je Taki morao da prihvati ćerkinu vezu

Foto: Alo/ilustracija

 

Inače, par se smestio u jednom hotelu u Bečićima i dane provode ili pored bazena ili na plaži. Mi smo ih tamo uslikali dok su sedeli na ležaljkama. Tada je i Taki pozvao Maju, a ona mu je pričala koliko joj je lepo i da uživa pored Pece, koji je drži kao malo vode na dlanu.

- Taki je pozvao je ćerku da vidi šta radi i kako se provodi. Maja mu se javila i rekla da su stigli u smeštaj i da im je super. Ona se, inače, ranije poverila Takiju da je Peca čovek njenog života i da planira s njim decu. Rekla mu je i da je ona sada druga osoba, da nema više stare Maje, jer Peca dobro utiče na nju. Otvoreno mu je poručila da mora da prihvati njihovu ljubav, inače će ona morati da prekine kontakt s njim, bez obzira na to što joj je otac - tvrdi izvor za "Kurir".

 

ŠOK! PECA UCENIO MAJU? Zbog ovoga je Taki morao da prihvati ćerkinu vezu

Alo

 

ONA JE MANIPULATOR MC Aleks oštro prokomentarisala Matoru

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading