DRAGOJEVIĆI NAPUŠTAJU SRBIJU David i Dejan spakovali kofere i krenuli na zajedničko letovanje
Printscreen

Pobednik “Zadruge 5” Dejan Dragojević tokom svog učešća u najgledanijem rijalitiju uspeo je da izgladi odnose sa svojom porodicom, sa kojom nije razgovarao nekoliko godina.

Printscreen

 

Medjutim, otkako se Dejan vratio svojoj kući trudi se da balansira izmedju porodice i nove devojke, Aleksandra Nikolić. Iako su se Dejan i Aleks izjašnjavali da planiraju zajedničko letovanje, Dragojević je ipak odlučio da se prvo poveti svom bratu Davidu.

Dejan je rano jutros objavio video, na kom priča da ide peške da budi Davida, jer su trebali da krenu na more u pet, a onda je usledio i njegov odgovor.

Printscreen

 

- Budan sam ja, nego sam morao da širim veš i perem sudove jer sinoć nisam završio - objasnio je stariji Dragojević putem svog storija.

Naime, njih dvojica su krenuli u Budvu, što smo saznali preko Dejanovog storija, a njima će se pridružiti još dva druga.

Printscreen

 

Iako je na samom početku današnjih objava David vozio, nešto kasnije je objavio snimak gde Dejan vozi njegov auto. Njih dvojica su sve vreme slušali muziku, pevali i po svamu sudeći odlično se provodili.

Kako će izgledati ova pustolovina Dragojevića i da li se Aleks ljuti što nije sa njima, ostaje da vidimo.

Printscreen

 

PRVA FOTOGRAFIJA NAKON OPERACIJE Miljana Kulić sedi u holu bolnice, a onda se oglasila

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading