NAKON ŠTO JE MAJA OBJAVILA FOTKU SA PECOM Aleksandra Subotić se momentalno oglasila i poslala im brutalnu poruku, napravila haos (FOTO)
Printscreen

Maja Marinković je okačila prvu zvaničnu fotografiju sa dečkom, Predragom Raspopovićemkoji je do skoro bio emotivni partner njene bliske drugarice Aleksandre Subotić i napravila potpuno haos, a sada je reagovala i Aleksandra.

Naime, ona je nekoliko sati posle uzvratila udarac svojim Instagram storijima u bikiniju i poslala brutalnu poruku

- Vreme je da i mi počnemo da se provodimo - napisala je Subotićeva, a ono što su svi primetili je njeno izvajano telo u nikad izazovnijem bikiniju.

Podsetimo, ona se sa decom nalazi na crnogorskom primorju gde je i njen bivši emotivni partner i bivša drugarica.

PECA SE KAJE ZBOG VEZE SA MAJOM?! Oglasio se Raspopovićev prijatelj, izneo kompletnu istinu u javnost, spomenuo i Aleksandru Subotić

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Dule

21.07.2022 22:03

Aлександра је лепша од Маје.

Mixino r

22.07.2022 21:32

Ova Subotićka se provodi tako, što snima selfije svoje zadnjice po kamenju i uživa u prizoru! Traje takmičenje, koja sponzoruša ima veće silikone i pozadinu i koja je bolja u krevetu?! Bednice i mizerije, na šta su spale ove nepismene starletice... Još neka operacija i biće novih sponzora!

Vesna

23.07.2022 17:29

Zamislite mozak muškarca kome je ova plastika privlačna i uživa u ovim izoperisanim ustima! Ne zna se koja je veći gabor.