NISAM PREBOLELA Matora progovorila o odnosu sa MC Aleks, pa otrkiva detalje sukoba sa Rankovićem
Foto: Printscreen/instagram

Jovana Tomić Matora je sinoć bila gost voditeljke Dušice Jakovljević u emisiji "Narod pita", a pred početak emisije, obavili smo intervju i sa njom porazgovarali o svemu što joj se ovih dana, nakon završetka rijalitija dešava.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Tomic (@matora23)

Od Zadruge se oporavljam, ali od ludila ne. Izgleda da me hvata svaki put ovo ludilo kad izađem, znaš kao tamo živim po P.S.-u, ustajem u 10 ujutru, treniram. Kad izađem ovde ludilo neko me uhvati, ali pozitivno.

 

- Jesi li se emotivno oporavila?

A sad da te lažem, da kažem kao što svi mažu, lažu, petljaju, ne može to znači prosto smatram da prijatelji, porodice, sve to još uvek je malo sveže, ali ne razmišljam ja toliko više o tome. Nekako sam presekla i to je to. Ne gledam, ne komuniciram, ne komentarišem sa mojim prijateljima, osim ono što moram da kažem. Pogledala sam neki klip nešto bila što je rekla u studiju, nešto za Dunjin rođendan što je izjavila pošto sam je tad u superfinalu preko stola pitala, i onda mi nije jasno još se tu spustim, ponizim se, jedino je to eto o čemu razmišljam aj da te ne lažem. Javim se mami, priđem njenoj sestri eto videli ste vi, negde se tako ponizim i degradiram, ali svako bira ono, ja joj želim zaista svu sreću. Eto mnogi su predviđali da sam ja neki progonitelj, da ću ja ono da ću ja ovo , ne zaista eto, bilo završilo se. Ona je odabrala tako, mogle smo da budemo i u okej odnosima, ne mormao da budemo, tako da eto meni je čista duša i to je to.

NISAM PREBOLELA Matora progovorila o odnosu sa MC Aleks, pa otrkiva detalje sukoba sa Rankovićem

Printsc Pink

 

- Pošto su stigli i ostali bivši zadrugari koji gostuju večeras sa tobom, da li te iznenadilo što ti se Anđelo nije javio?

Sad sam ti rekla prošao je Đedović ovde i Marko me je zvao i vidim Anđela sa kačketom, i ja sam tu stala da jedem i vaj rekla sam ti baš me je začudilo baš ono. Prošao je, ti kažeš možda me nije video, ne znam da li me nije video ali ne znam zašto, nismo ono da se ne javimo jedno drugom. Ne vidim razlog, ali okej, nemam pojma šta se tu dešava, evo posle ću da siđem dole u studio da vidim.

- Kako komentarišeš što se njegov rakid sa Sandrom desio tako brzo, da li si ti to očekivala?

Ja nism htela mnogo tamo da komentarišem. Bitno da sam sa Sandrom pričala. Pa po svemu sudeći što je Anđelo pričao i govorio i u emisijama i posle, niko to nije očekivao. Ne znam šta se Anđelu dešava u glavi. Ne čujemo se a vidim i da me je otpratio sa Instagrama, i to nisam znala i to su mi isto rekli. Ne znam o čemu se tu zaista radi, ali živo me zanima. Znam da Sandri nije lako. Ne bih puno da dajem sebi za pravo da komentarišem te stvari, ali pravo da ti kažem ja sve očekujem. Kod mene nema to kao ljubav ovo ono, ja ti kažem. Evo ja sam neko ko je pet godina u Zadruzi, ja sam neko ko kad kažu pogledi ovo ono, verujte mi da sve može da se namesti tako rekao bi da je neko najzaljubljeniji par na svetu. Kad je čovek zaljubljen ne odvaja se, želi da bude srećan sa svojom osobom. Ili ako nešto krene po zlu da gledaš da nekako ispraviš, tako da ja se nadam da će Sandra biti srećna, je zaslužuje da bude srećna jer je divan prjatelj i divan čovek.

NISAM PREBOLELA Matora progovorila o odnosu sa MC Aleks, pa otrkiva detalje sukoba sa Rankovićem

Foto: Printscreen/instagram

 

OSVANULA PRVA FOTOGRAFIJA MAJE I PECE Njih dvoje uživaju na odmoru zajedno, ne kriju da su zaljubljeni

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ko ra

23.07.2022 10:57

Ti si ozbiljan CiPiRiPi da znas. Zapela pa kao voli,pa voli nekoga a taj netko ne hebe je ni 2%. Kao da je u najmanju ruku imala nesto sa njom sem sto joj spremala dorucak,rucak i veceru. Bas ozbiljan psiho si ti.