EVO SA KOJIM PROBLEMOM SE BORI DALILA U ŠEPKU Fanovi je urnisali, brutalni komentari samo se ređali (FOTO)
Printscreen

Dalila Dragojević pre dva dana došla je u svoju kuću u Gornjem Šepku koju je sagradila sa bivšim suprugom Dejanom Dragojevićem, a iako je bila presrećna kada je stigla, sada je otkrila da ima probleme sa kojim se sada suočava.

Naime, Dalila se požalila svojim pratiocima da ima poremećaj sna, odnosno insomniju, te da oka nije sklopila prethodne noći.

A kako je najčešći uzročnik ovog poremećaja stres, kom je rijaliti učesnica mesecima bila izložena, jasno je zbog čega ne može da spava.

Foto: Printscreen/instagram

 

Međutim, čim je Dalila otkrila da ima problem sa snom, njeni pratioci su to povezali sa savšeću jer je ostavila supruga Dejana u rijalitiju "Zadruga", te su joj prebacili:

- Pa naravno, šta ocekuješ? Da drugacije bude? Dopusti sebi da odboluješ sve to. Tu su uspomene, tu je život od 5 godina. Ti možeš da govoriš sve i svašta o tom odnosu, al' nije lako kad se to pokvari. Dopusti sebi i insomniju i tugu i prazninu i nedostajanje i sve što je u sklopu s tim. Kad ti se plače, plači, tuguj odtuguj. Mora to tako da bude, to što ponekad prikazuješ drugačiju sliku kao da je tebi sve top, to su faze preboljevanja, taj otpor na te bolne emocije, dopusti sebi....- napisala joj je jedna obožavateljka.

PECA JE LUD ZA NJOM Marko Đedović otkrio detalje razgovora sa Majom, a onda se osvrnuo na skandal Elene i Frana

Komentari (4)

Loading
Janos

21.07.2022 20:40

Dao je Car šutkartu a saremenai to javno. Uživa sa orodicom i on i sa prijateljima i već imanovu ribu. Stigla je prljava prošlost na naplatu.Deki je nju zbrisao iz svog života. On je srećan i uživa sa svojom čestitom orodicom i Aleks.Ima novi žvot i ništa ga ne vraća u prošlost.Ta ružna priča je za njega je završena.Diše punim plućima,nikad srećniji nije bio.D3ei , ludino obožavamo te.Poz za celu failiju Dragojević

Simona

21.07.2022 22:12

To ceo Balkan misl o njoj. A tek Bosna....na je opšte oznata po takvm tvarima od 16 g. svog života pa u braku da Dekijem....Njega je tukla, maltretirala i zlosavljala....Onaje ološ koji se pere.... Tata joj prolupao totalno....