ŠOK! Otac Maje Marinković sa devojkama potpisuje sporazum da može da ih pipka i pokazuje u javnosti, sve isplivalo na videlo
Foto: Marko Srejić

Otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, sačinio je "švalerksi ugovor", koji su u obavezi da potpišu devojke koje žele druženje sa njim.

Naime, starletin tata dostavio je saglasnost stupanja u dobrovoljno neposredno i fleksibilno druženje, koji se nakon potpisivanja overava u sudu, za, kako kaže, "ne daj bože". Na osnovu ovog dokumenta Taki se osigurao da ne odgovora pred nadležnim organima ukoliko se intimno zbliži s nekom devojkom.

ŠOK! Otac Maje Marinković sa devojkama potpisuje sporazum da može da ih pipka i pokazuje u javnosti, sve isplivalo na videlo

Alo.rs

 

- Svojim potpisom dajem saglasnost Radomiru Marinkoviću, zvanim Taki, iz Beograda, da stupanjem u kontakt sa imenovanim omogućavam neposredno i fleskibilno prijateljsko druženje. U sklopu toga se podrazumeva ulazak u ugostiteljske objekte, nesmetano fotografisanje, pružanje verbalne komunikacije, povremene interakcije van prijateljskog okvira u fizičkom smislu, pristanak u ulazak stambenog prostora kod gorepomenutog lica, potencijalnim pojavljivanjem u medijima - stoji u dokumentu.

Tu je i detaljno precizirano šta koja stavka znači:

- Pod terminom verbalna komunikacija misli se na prijateljsko čavrljanje koje obuhvata širok dijapazon tema podobnih za obrazlaganje, nadalje, pod terminom povremena interakcija van prijateljskog okvira u fizičkom smislu podrazumeva se da prilikom naše interakcije dajem u opticaj verovatnoću da me imenovani u okviru mog bezpogovonog pristanka dodirne izvan predviđenih prijateljskih doticaja, seksualnog ili spiritualnog karaktera - navodi se dalje.

ŠOK! Otac Maje Marinković sa devojkama potpisuje sporazum da može da ih pipka i pokazuje u javnosti, sve isplivalo na videlo

Alo

 

U daljem tekstu je navedena saglasnost imenom i prezimenom i brojem lične karte, kao i svojeručni potpis devojke, ali i mesto i datum pre nego što se overi kod notara.

Taki je objasnio zbog čega je prinuđen da od žena traži da potpišu ovu saglasnost.

- Ja sam slobodan čovek, a svaki dan su neke druge cure. Mi se družimo, ne želim neke neprijatnosti. To meni ne treba. Kod mene je sve crno na belo. Nema posle nisam znala ili nisam htela tako. Lepo potpiše ugovor i mirna mi glava. Koja god dođe kod mene u moj dom mora da potpiše ovaj ugovor - izričit je on.

Marinković otkriva i kakav je njegov trenutni emotivni status:

- Ta u koju sam zaljubljen ima novog dečka. Mnogo žena me juri, to ne mogu da vam objasnim. Ja ne znam šta tačno vide u meni, ali ne mogu da se odbranim od žena - zaključuje on.

MAJA MARINKOVIĆ TRUDNA?! Starleta ima mučnine, a kada Aleksandra čuje koje je ime Peca odabrao, napraviće haos

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Zlata

20.07.2022 22:59

Da li je ovo realno.Taki i njegova plasticna kcerka Maja,glavni sexi zavodnici u Srbiji.

Realan

21.07.2022 07:52

Cega se pametan stidi, bu... se ponosi! Dosta vise i njega i njegove plasticne mezimice! Neradnik, zaradjuje na rijalitiju!

Nada

21.07.2022 13:17

Njegovo roditeljstvo je vrlo upitno. Sta je od cerke napravio i zasto?