PRVO VEČE ZAVRŠIO U PROVODU Filip Car posvetio Dalili ove stihove, a evo ko mu je pravio društvo (FOTO)
Alo

Bivši zadrugar Filip Car pre samo dva dana raskinuo je sa Dalilom Dragojević, a već preksinoć napustio je napustio Srbiju, jer je odlučio da se posle završetka pete sezone "Zadruge" vrati u rodnu Hrtvatsku i konačno poseti svoje najbliže u Crikvenici nakon dve godine.

Naime, Filip je u Crikvenicu otišao sa prijateljem, takođe bivšim zadrugarom Stefanom Šebezom, a tamo su ga, pored porodice, dočekao i najbolji prijatelj, Bruno, koji je Cara sve vreme tokom njegovog dvogodišnjeg boravka u Beloj kući.

PRVO VEČE ZAVRŠIO U PROVODU Filip Car posvetio Dalili ove stihove, a evo ko mu je pravio društvo (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Car je na društvenoj mreži Instagram objavio zajedničku fotografiju sa Uremovićevem i kratko napisao "brat".

Kako se kasnije moglo videti na njegovom Instagram profilu, Car je odlučio da se već prvo veče opusti i zajedno sa svojim prijateljima proslavi povratak u rodni kraj, te su se na storijima nizali snimci iz noćnog izgleda.

Pevač je zatim zapevao i pesmu "Sve ti dugujem" od Aca Pejovića, a Car je u sevdahu pružio ruke izvođaču i pozdravio ga, a onda zajedno s njim zapevao stihove: "I kol'ko god sam grešan još život voli me, kad ostala si sa mnom sve ove godine...

MISICA I KARIĆ RASKINULI? Haos usred emisije, gospođa iz Stefanove podrške otkrila sve

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
KoBra

20.07.2022 12:07

Ma oni su se samo dogovorili da su raskinuli i to zbog roditelja. Eto njih koji dan opet zajedno. Smesni su. Misle kako su zeznuli sviju al losa im je gluma