NEKA RADI ŠTA HOĆE, TO JE NJEN ŽIVOT Matora razvezala jezik, pa otkrila kako se oseća nakon izlaska iz Zadruge 5
Printsc Pink

Bivša zadrugarka Jovana Tomić Matora, progovorila o svojim emocijama nakon izlaska iz rijalitija i odnosu sa MC Aleks, ali i o aferi Maje Marinković koja je nedavno uzdrmala javnost.

Kako si? Da li si uspela malo da se odmoriš od svega?

Vidiš i sama malo euforično, tu je moje staro društvo... Sada se adaptiram, ovo mi je najteža Zadruga bila... Nisam par dana palila ni Instagram ni ništa, malo me je sve poremetilo. Dobro sam, neću da se žalim, sve je dobro. Moram da radim na sebi.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Da li si se možda čula sa MC Aleks, da li ste u kontaktu, da li ste obavile onaj čuveni razgovor?

Ne, nije došlo do toga. Ja nemam šta da krijem... Kad sam izašla iz studija, svima sam se njenima javila, njena mama je prišla i mom bratu... Previše sam je spustila, ali svako bira kako hoće. Meni je srce čisto jer sam do poslednjeg dana prema tog devojci bila iskrena, tako da sama je sve izabrala. Svu sreću na svetu joj želim! Završena je priča... Jedini klip koji sam pogledala je onaj na kome je javno rekla da će možda da se vidi sa mnom, ostavila je prostora za to, nakon čega sam joj poklonila srculence... Da na kraju svega toga ona dođe sa obezbeđenjem na žurku, stvarno... To je to, kraj što se mene tiče...

Imaš li stav o aferi godine, ljubavnoj vezi Maje Marinković i Pece Raspopovića?

Ja se družim sa Ljubom i Aleksandru poštujem kao njenu ćerku, ja sam na prvom mestu Ljubina prijateljica. Maja je takva kakva jeste, luda i dilke, očekujem od nje sve. Nikoga neću pljuvati, nema šta ja nisam čula i videla... To je Majin život, neka radi ko šta hoće, a i nisam neko ko morališe... Oni su sami krivi, ne zanima me to previše, najvažnije mi je da Ljuba zna da sam uvek uz nju.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

EMOTIVNA ISPOVEST DALILE Evo kako se Dragojevićka oseća posle susreta sa Husom

Komentari (0)

Loading