ANĐELO SE ZALJUBIO U DALILU KAO TETREB! Nesuđena tašta Goca Džehverović o njegovom raskidu sa Sandom
Printscreen/Premijera

Oko iznenadnog i munjevitog raskida bivšeg zadrugarskog para Sandre Rešić i Anđela Rankovića podigla se velika prašina, sada se  povodom raskida nesuđenog zeta i pevačice oglasila Goca Džehverović, koja je, sada već bivši rijaliti par, svake nedelje sretala u Beloj kući.

- Šta da vam kažem... To je bilo za očekivati! On je bio sa njom samo da premosti taj neki period. Čekao je da izađe. Nije tu bilo emocija s njegove strane. Mislim da se Sandra zacopala u njega, ali nije to bilo obostrano. Sandra je predosetila da će to tako a se završi, nije mu verovala, ima dovoljno iskustva da vidi - rekla je Goca. 

Printscreen/Premijera

 

- Anđelo se zaljubio u Dalilu kao tetreb. Meni je u celoj priči žao Sandre, ona je dobra devojka, ali ispada da nikako nema sreće sa muškarcima - poručila je Džehverovićka.

- Nisam pričala o toj temi sa Teodorom, za nju je to davno završena priča. Ne zanima je sa kim je Anđelo, oni su se davno razišli i svako je krenuo svojim putem... Ona je sada fokusirana na preuređenje stana, razmišlja o stajlinzima za nastupe i to je to - rekla je Teodorina mama i dodala:

 Anđelo je tražio da ga ja više ne komentarišem. Zato više neću ni da ga komentarišem kao Teodorina mama, nego kao mentor iz Zadruge - rekla je Goca za Pink.rs.

 

Printscreen/Premijera

 

GRUJA SE IPAK VRAĆA ŽENI? Mima pala u zaborav, a onda je prokomentarisao ljubav Karića i Jovane

Komentari (1)

Loading
Andjelo

20.07.2022 06:12

Ajde tetka sjaši više sa Andjela. Dosadna si. Videlo se da nisi nikakav mentor. Nitko te ne slusa niti imas autoritet. Samo cičiš i njištiš.Čisti svoju kuću a oni tamo neka se podave u sopstvenim fekalijama.