OVO NIJE KRAJ! Dalila Dragojević obratila se svima: Nisam sama, imam i ja nekoga uz sebe
Printscreen

Dalila Dragojević raskinula je sa Filipom Carem u emisiji, a nakon toga zaplakala je pred svima.

Sada se oglasila na Instagramu i istakla da se ne oseća najbolje, te je napisala da će izaći iz svega kao pobednik.

OVO NIJE KRAJ! Dalila Dragojević obratila se svima: Nisam sama, imam i ja nekoga uz sebe

Printscreen

 

- Emisija koja je, kako kažu, "oborila" sve rekorde gledanosti je za mene bila nešto najstresnije. Proći prvi put nešto je jako teško i isto tako se suočiti sa surovom realnošću kao sa još surovijim svetom. Nemojte misliti da je ovo kraj, Dalila se ne predaje nikada! Potrebno mi je samo malo vremena da se oporavim od svega i sve će doći na svoje - napisala je Dalila i dodala:

- Uz sebe imam svoju porodicu i prijatelje, to je najbitnije, a onda, naravno, i podrška koja pristiže od svih vas! Hvala na svemu! Ovaj pogled i oborenu glavu nikada neću sebi više dozvoliti!

 

 

SKANDALOZNO! Elena Kitić prevarila Frana sa bivšim dečkom najbolje drugarice

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Van Halen

15.07.2022 06:33

Zeno, to i jeste tvoj problem, sto ti mislis da si najbolja, najlepsa, najpametnija i da si uvek u pravu. Kada budes priznala istinski svoju gresku i pokajes se iskreno, spustis svoju predimenzioniranu sujetu, tada cemo znati da si iz ovoga nesto naucila za svoje dobro. Ovako drska i zla palacas jezikom i jos vise se uplices u sopstvenu kaljugu. Nemas ni jednu lepu osobinu a jases nam po mozgu. Ne moze covek da otvori novine da ne vidi tvoju grozomornu facu . Ajde malo u ilegalu da se odmorimo od tvog demonskog stila.