VRATILO ME JE NA TO KAKO SAM SE TADA OSEĆALA Sandra priznala da li su Anđelovi ljubavni klipovi sa Dalilom uticali na njihovu veze, pa otkrili gde idu na letovanje
Printsc Pink

Sinoć je prvu emisiju "Narod pita" nakon završetka "Zadruge 5" otvorio ljubavni par Sandra Rešić i Anđelo Ranković.

Sandra je u toku gostovanja u emisiji, više puta komentarisala njegov odnos sa Dalilom Dragojević, te je i istakla da joj nije bilo svejedno dok je gledala njihov flert, pa je i rekla da se osećala katastrofalno, ali da taj odnos ni sa jedne strane, kako sa Daliline tako i sa Rankovićeve, nije bila igra.

Printsc Pink

 

Ekipa portala Pink.rs je upitala Sandru kako će izdržati pritisak svih ljubavnih klipova koji se nalaze na društvenim mrežama, a tiču se odnosa njenog momka i Dragojevićke, na šta je ona imala da kaže:

- Nemam šta da izdržavam pritisak. Ovo sad što smo morali da vidimo, vratilo me je na trenutak na taj neki momenat kako sam se osećala. Generalno, sigurno ne sedim kod kuće i ne gledam klipove Dalile i Anđela, to bi bilo isto kao kad bi gledala sve njegove klipove sa bivšim devojkama od 98-me godine...Odnosno, 2001 - rekla je Sandra, pa je pogledala u Anđela, te su se oboje nasmejali i ona je nastavila:

Printsc Pink

 

- Ne. Samo je ovaj momenat bio kada me je to nešto vratilo u taj momenat, inače, zaista, kad smo sami uopšte ne razmišljamo o tome - dodala je Rešićeva.

Takođe, upitali smo je da li komentari na celokupan njegov odnos sa Dalilom mogu uticati na njihovu vezu, na šta je Sandra istakla da su već komentarisali i da to nije uticalo ni u jednom pogledu:

- Komentarisali su tu temu tri meseca u "Zadruzi" i nije uticalo na odnos, tako da sumnjam da će i sada - rekla je Sandra.

Printsc Pink

 

Ranković i Sandra su u toku gostovanja otkrili da će odvojiti vreme za sebe, te da će zajedno otići na letovanje kako bi se odmorili. Upitali smo ih da nam otkriju o kojoj destinaciji je reč, što su oni, posle dogovora i otkrili.

- Hoćemo da otkrijemo - pitao je Anđelo.

- Ajde - nasmejala se Sandra.

- Videćemo šta će biti, ali prva destinacija je Portugal, Madeira. To je bila glavna destinacija o kojoj smo pričali, tako da nam je to bio plan - otkrio je Ranković.

Printsc Pink

 

PUKLO PRIJATELJSTVO? Osman Karić se oglasio u jeku priče o svađi Mensura i Stefana

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading