ČULA SAM SE SA ADVOKATICOM Dalila Dragojević se osvrnula na podelu nagrade sa Dejanom , pa otkrila da li će tražiti deo od bivšeg muža
Alo

Večeras će gledaoci imati prilike da uživo na TV Pink prate još jedno izdanje kultne emisije "Amidži šou", a voditelj Ognjen Amidžić ugostiće superfinaliste "Zadruge 5" i to one koji su zauzeli prvih šest visokih pozicija.

Naime, bivši zadrugari su počeli da pristižu, a ekipa portala Pink.rs obavila je razgovor sa Dalilom Dragojević i Filipom Carem, u kom su otkrili da li je došlo do tog razgovora koji su najavljivali, da li su proveli noć zajedno, ali i do toga da li će Dragojevićka potraživati deo nagrade ovogodišnjeg pobednika, svog bivšeg muža, Dejana Dragojevića.

Alo

 

Podsetimo, Dejan i Dalila još nisu zvanično razvedeni, a oni su tokom rijalitija ''Zadruga 5'' u novembru mesecu samo potpisali papire za razvod. Međutim, oni se nijednom do sada nisu sreli na sudu, te proces razvoda još nije zvanično okončan, pa zbog toga je i upitno da li će po zakonu i nagrade koje su osvojili u rijalitiju u još uvek zvanično neokončanoj bračnoj zajednici morati da podele.

Je l' ste proveli noć zajedno i kako je prošlo?

- Jesmo. Umorni smo, nismo ni spavali. Čekamo da se završi ova emisija i sutrašnja, pa da idemo kući svojim porodicama. Ja u Crikvenicu, a ona svojoj kući - rekao je Filip na samom početku.

Je l' ste konačno obavili taj razgovor koji ste najavili?

Alo

 

- I nismo baš, nekako smo odmarali, sumirali utiske sa finalne žurke i ovako uopšteno - rekao je Car.

Dalila, danas se pojavila informacija da ti i Dejan niste zvanično razvedeni i da ćete deliti njegovu prvu nagradu, a on sa tobom tvoju kuću. Da li si se čula sa advokatima?

- Čula sam se sa advokaticom juče, nevezano za to, nego mi se javila da vidi kako sam. Nisam se čula vezano za to. Ne planiram da pokrećem nikakve tužbe, ako bude bila podnešena, odazvaću se sudu. Ja sam mislila da je to završena priča, da tu nema šta, ono kad sam potpisala. Sinoć su me pitali, ja sam rekla da sam razvedena. Ne znam, što se mene tiče ja sam razvedena - istakla je Dragojevićka.

Nećeš potraživati deo nagrade za sebe?

Alo

 

- Naravno da neću potraživati deo nagrade, niti mi treba bilo šta od njega, isto tako svoje ništa ne delim ni sa kim. Ja sam za sebe slobodna - nastavila je Dalila.

Prošli put kad si bila u Amidži šou pričala si koliko ti je traumatično, jer se sećaš šta se desilo između Cara i Maje. Kako se osećaš?

- Osećam se umorno. Kako smo izašli ne zanima me ništa vezano za rijaliti. Najteže mi pada što ćemo morati ići u te emisije, što bukvalno rijaliti nije završen - dodala je ona.

Vi ste sada zvanično u vezi?

- Mi smo u vezi, nismo prekidali - zaključila je Dalila.

DELIĆU NAGRADU, ALI... Dejan Dragojević otvoreno o razvodu, pa otkrio planove: Dogovaram se sa Davidom oko biznisa

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Mr. K

12.07.2022 23:39

Ako bi delili imovinu koju su zaradili u zadruzi, morali bi da dele i kuću koju su zajedno sagradili u Šepku i automobil. Takvoj ženi nebi poklonio ni 1 konvertibilnu marku

Tea

13.07.2022 08:23

Ovakva zena ne zasluzuje ni dinar. Dabogda svi imali jednu Dalilu u kuci, naravno, mislim na one koji su je doveli do drugog mesta.

jasna

13.07.2022 09:16

DEJAN DA JE PAMETAN I KUCU TREBA DA TI UYME ODRONU SEPACKI YBOG TORTURE JAVNE I PONIYENJA SVE DA TI UYME YATO SE NEGRABIS OLOSU