DELE 50.000 EVRA I KUĆU?! Dalila i Dejan nisu zvanično razvedeni, ovo niko nije očekivao
Printscreen

Superfinalna noć pete sezone rijalitija ''Zadruga'' bila je jedna od najturbulentnijih i najuzbudljivijih, budući da su se u samom finišu za nagradu od 50.000 evra borili još uvek zakoniti supružnici - Dalila i Dejan Dragojević.

Dejan je ovu trku završio kao pobednik, a sa velelepnog imanja izašao je bogatiji za 50.000 evra, dok je Dalila kao drugoplasirana osvojila montažnu PIK kuću.

Alo

 

Međutim, postavlja se sasvim realno pitanje - Da li Dragojevići dele vredne nagrade koje su osvojili, budući da su pred zakonom oni još uvek u bračnoj zajednici?

Naime, Dejan i Dalila još nisu zvanično razvedeni, a oni su tokom rijalitija ''Zadruga 5'' u novembru mesecu samo potpisali papire za razvod. Međutim, oni se nijednom nisu sreli na sudu, te proces razvoda još nije zvanično okončan, te je upitno da li će po zakonu i nagrade koje su osvojili u rijalitiju u još uvek zvanično neokončanoj bračnoj zajednici morati da podele.

Podsetimo, nakon što su podneli papire za razvod, u rijalitiju se mnogo polemisalo o podeli njihove zajedničke imovine nakon razvoda. Oni su tokom godina braka stekli mnogo toga zajedničkim naporima, poput kuće u mestu Gornji Šepak u Republici Srpskoj, u blizini granice sa Srbijom, a Dejan je više puta istakao da ne želi da se vrati u tu kuću, te da će život nastaviti sa svojom porodicom u Veterniku. Dragojević je istakao da bi voleo da mu se odande vrati automobil, pre nego što izađe iz rijalitija, a čini se da je Dalilu i Dejana najviše brinulo kome će pripasti njihov kućni ljubimac Tedi, kojeg su zajedno kupili tokom najveće ljubavi.

Alo

 

OD NJEGOVE REAKCIJE JE STRAHOVALA MESECIMA MC Aleks otkrila šta je njen brat uradio kada je video nakon Zadruge 5, pomenula i bivšu

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bane

19.07.2022 06:26

Ne veruj lažovima koji lažu 200 na sat. Nisu se razveli, ali je promenio veru i ženu kao najgori podvodač pustio pod drugog čoveka, a on to mirno gledao. I crkva toleriše kršenje vere, bulu su venčali u crkvi a sada će i njega ponovo da krste. I crkva je postala najobičniji rijaliti kojoj je važan samo novac. Sve može. Ej, bruke neviđene. Kad naiđem na crkvu, preći ću na drugu stranu ulice.