IMAJU PLANOVE ZA BUDUĆNOST Sandra i Anđelo otkrili gde će otići nakon Zadruge, pa priznali šta su im porodice rekle
Printscreen

Sandra Rešić i Anđelo Ranković izašli su iz "Zadruge 5" kao par, a na sinoćnoj superfinalnoj žurki se ne odvajaju i ne prestaju da se ljube. Obavili smo interevjue i sa Sandrom i Anđelom, koji su nam otkrili šta se kod njih dešava.

Foto: ATA Images

 

- Spavao sam ceo dan, opušten sam. Nisam lagan kao Ša, ali sam rasterećeniji, opušteniji, tako sam se obukao. Super je sve, ja sam se malo više sekirao. Kao što sam i rekao već, znam mišljenje porodice o Sandri, tako je i bilo, nije bilo dileme, to je to, sve je okej. Zadovoljni su, sada je na Sandri i meni da guramo. Videćemo šta će da bude večeras, da li dolazi na Zvezdaru. Samo želimo da sve ide svojim tokom, da radimo na odnosu, nek ide sve laganijim tokom. Ne želim da pričam unapred, jer se izjalove stvari, ali se dosta razumemo i funkcionišemo dobro. Spremio sam iznenađenje, saznaćete sve uskoro. Pričali smo i o putovanju... Put za Kolumbiju, daj Bože, prvo ja, pa dolazi ona - rekao je Anđelo.

- 40 sati nisam spavala, uspela sam da izgledam ovako. Došla sam sa Matorom, brzo je stigao i Anđelo. Nedostajao mi je, svake noći smo bili zajedno, ali ono što mi je bio fokus da provedem vreme sa majkom. Čuli smo se, dopisivali. Ali sam htela od majke da saznam šta se izdešavalo, da je sve okej. Ako se ne srušim, biće sve super večeras. Anđelo i ja smo se dogovorili da odemo na neku destinaciju kad završimo obaveze, da idemo na more, to je poslednji dogovor koji znam - rekla je Sandra.

Alo

 

- Bilo mi je drago što je Dejan pobedio, rekla sam da sam volela da to bude Stefan iz ličnog momenta, a ko zasluženo treba, to je Dejan - dodala je Rešićeva.

POLILA GA PIĆEM Gruja se ljubio sa drugom devojkom, Mima poludela, pa uradila ovo

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading