BIO JE TO ŽIVOTINJSKI NAGON Viktorija Mitrović priznala osećanja prema Marku Osmakčiću, pa otkrila ovo
Foto: Printscreen Pink TV

Superfinale spektakularne, pete sezone "Zadruge" zakazano je za danas, 10. jul u 21 čas, a uoči završnice najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, autorka i voditeljka Sanja Marinković u poslednjem izdanju emisije "Magazin In" ugostila je finalistkinje Marijanu Zonjić, Viktoriju Mitrović, Aleksandru Nikolić Aleks, Dalilu Dragojević, Milicu Veselinović i Anđelu Đuričić.

Voditeljka je svojim gošćama postavila pitanje kako bi one definisale ljubav u rijaliti i koja od njih je istinski volela i voli i dalje.

Foto: Printscreen Pink TV

 

- U mom slučaju je bio životinjski nagon. Na kraju se ispostavilo da je tako s njegove strane. Ne znam da li sam ja istinski volela u tom odnosu, s obzirom da su mi i sad osećanja pomešana, mržnja, bes... Trenutno ne vidim da je tu bilo neke ljubavi - kaže Viki.

- Uglavnom kod mene to tako funkcioniše, osoba mi je prijala, ali me je povredila. Ono moje što sam govorila na početku rijalitija, da sam isključivo samo za te neke veze bez obaveza, jer smatram da uvek na kraju budem povređena... Izgleda da to treba i dalje da praktikujem. Zaljubila sam se, zavolela sam ga, da nisam, ne bih mu prelazila preko nekih stvari, ali se sad trenutno ne osećam tako - istakla je Mitrovićeva u emisiji "Magazin In".

Printscreen

 

DALILA PROGOVORILA O SUPERFINALU Pomenula najgore i najbolje dane u Zadruzi, a evo koga očekuje da vidi u Šimanovcima

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading