PECA NIJE PRVI OŽENJENI SA KOJIM JE BILA Evo kome je sve Maja Marinković upropastila brak i vezu
Printscreen

Maja Marinković umešala se u vanbračni odnos svoje prijateljice Aleksandre Subotić i njenog izabranika Petra Raspopovića Pece.

Maji inače ovo nije prvi put da rastura nečiji brak, s obzirom da je to učinila i Marku Janjuševiću Janjušu tokom rijalitija. Marinkovićeva se tada bez blama svađala, tukla vodila ljubav i viđala sa Janjušem posle "Zadruge" uprkos tome što on ima ženu.

Printscreen

 

Maja je kasnije bila sa Filipom Carem i to čim je ušla u rijaliti i rasturila vezu njega i Dalile. To nije prvi put da je Maja rasturila vezu, navodno je bila i sa reperom Milanom Jankovićem Čorbom dok je on imao devojku.

Ipak, romansa je pukla a Maja je nedavno priznala da ima novog izabranika. Ispostavilo se da je to Aleksandrin nevenčani muž sa kojim ima dete.

Marinkovićeva je ranije navodila da je fatalna žena.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja imam klub paćenika koji mene nikada ne mogu da zaborave. Ja kada se desim nekom čoveku, to je kraj... Fanovi mi šalju klipove u kojima me Car i Dalila spominju, a to je gotovo svakodnevno. Meni to nije ništa čudno - pričala je ona.

Inače, Aleksandra se oglasila i u "lajvu" otkrila da je Maja narkomanka.

- Meni je krivo što je Petar naseo na priče te k*rve. Ona se čula sa fudbalerom u pokušaju, bivšim dečkom Sandre Afrike. Dopisivala se sa Vladimirom Volkovim. Da je narkomanka, narkomanka je, možda je halucinirala kada je bila drogirana da sam ja bila sa ovim, onim. Mnogo mi je žao, žao mi je što je život upropastila jedna k*rva - pričala je Subotićeva posle prevare.

Foto: Youtube/Printscreen/red tv

 

NASEO JE NA PRIČE TE K*RVE Prvo oglašavanje Aleksandre Subotić nakon afere, ne može da dođe sebi: Maja je narkomanka

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Krca

10.07.2022 17:45

Upropastio je tebi zivot jedan konj, a krava ima ssvugde i koliko hoces :D