POTRESAN PRIZOR, A REČI KIDAJU DUŠU Bivši zadrugar posetio očev grob, pokazao kako je on izgledao, pa otkrio zašto mu danas posebno nedostaje
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bivši zadrugar Dino Dizdarević tokom učešća u Zadruzi 5 izgubio je oca Sejada, a danas, na Kurban Bajram posetio je njegov grob i otvorio dušu o bolnom gubitku.

Naime, Dino je najpre na svom profilu na Instagramu objavio zajedničku fotografiju sa ocem uz potresne reči, a otkrio je i koliko mu danas, na praznik, nedostaje.

- Moj Babo je bio veliki čovek. Život mi je bio puno jednostavniji kad si bio tu. Hvala ti što si verovao u mene, hvala ti što si naučio da budem dobar čovek kao ti! Hvala ti što si uvek bio uz mene! Hvala ti, babo, što mi daješ svu snagu sveta da nastavim da živim da se borim! Nedostaješ mi babo, da me zagrliš, da osetim tvoj dodir, da me poljubiš, da mi se nasmeješ, da samo budeš pored mene. Bajram Serif Mubarek Olsun, babo moj. Volim te - napisao je Dino u opisu objave na Instagramu, a onda na storiju objavio fotografiju očevog groba uz razorne reči.

POTRESAN PRIZOR, A REČI KIDAJU DUŠU Bivši zadrugar posetio očev grob, pokazao kako je on izgledao, pa otkrio zašto mu danas posebno nedostaje

Foto: Printscreen/instagram

 

- Hvala ti, babuka moj što mi daješ svu snagu sveta! Znam da si kraj mene i da si uz mene stalno. Voli te tvoj sin najviše na svetu - napisao je Dino u okviru storija na Instagramu.

DALILA MI JE PRIZNALA... Đedović šokiran Dejanovim potezom, pa otkrio da bi i dalje bio uz njega

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading