TAČNO JE! KULIĆIMA IZVRŠITELJI ISPRAZNILI KUĆU U NIŠU Sanja Stanković se oglasila nakon što je dobila Miljanu na sudu
Printscreen

Sanja Stanković oglasila se nakon što se u medijima pojavila vest da je dobila Miljanu Kulić na sudu, koju je tužila jer ju je javno otužila da se navodno bavi prostitucijom.

Kako su preneli domaći mediji, Miljana je izgubila spor protiv Sanje, te je presuđeno da mora da plati kaznu za klevetu, što ona nije uradila, pa su joj izvršitelji zaplenili stvari. To je sada za Informer potvrdila i Stankovićeva.

Printscreen/RED TV

 

- Tačno je. Toliko od mene. U gužvi sam. Izvinjavam se - kratko je prokomentarisala Sanja Stanković.

Podsetimo, "Svet" je imao uvid u dokumentaciju gde je taksativno navedeno šta je Kulićima oduzeto da bi se namirio dug: baštenska garnitura, rashladna vitrina, dva bicikla, nekoliko televizora, ormana, mašina za pranje i sušenje veša, sudo-mašina, ugaona garnitura, kuhinja i još mnogo toga navodno stoji na listi koju su sa sobom doneli izvršitelji.

Printscreen/RED TV

 

- Posle finala druge 'Zadruge', Miljana je u emisiji 'Narod pita' govorila kako zna da se ja bavim prostitucijom, kako ima dokaze za to što priča, pa sam je tužila. Zapravo, ja sam joj tom tužbom omogućila da u javnost iznese te svoje dokaze protiv mene. Bilo je nekoliko saslušanja, ročišta, ali ona se nije pojavila, pa je presuđeno da mora da plati kaznu za klevetu. Pošto ni to nije uradila, onda su joj sudski izvršitelji zaplenili stvari i u toku su licitacije za prodaju tih stvari. Meni ništa njeno ne treba, čak ni taj novac. Kad pare budu legle na moj račun biće prosleđene u humanitarne svrhe. Dakle, nisam je tužila zbog para. Poenta svega ovoga je bila da konačno shvati da ne može za svakog da priča šta joj se ćefne, a da ne snosi pravne posledice za svoje laži i izmišljotine - rekla je Sanja Stanković za "Svet".

 

ATA Images

 

NEĆU DA SRLJAMO U STAN I ROBIJU! Dejan i Aleks brtalno iskreni, pa progovorili šta ih sve očekuje: Nema ništa od zajedničkog useljenja

Komentari (3)

Loading
psihijatar

08.07.2022 20:30

Tako njih i treba, samo po džepu, pa da se vrate da žive u šupi, da ako se onda opamete

Бла Бла

08.07.2022 20:39

Ал је фина та Сања и подмукла😀. Испод вире многе вире драга Сања 😉

Snezana

09.07.2022 05:01

Marija Kulis je kriva za sve sto se mesala u zivot Mixi zajedno sa Bebicom.Na kraju ce im odizeti kucu ako ga ne izbace jer je Bebica propalica,zlo, folirant,lazov,koga Marija obozava i ucenjuje Mixi da bude sa njim pa tako kada su bili Mixi i Zola na Rajskom ostrvu Mariija je rekla da nece da je primi u njenu kucu..U svemu tome Marija Kulic je najveci bolesnik koja se krije iza Mixi .