PRIZNALA SVE Ana Jovanović oglasila se, pa otkrila sve u vezi odnosa sa Mensurom, a onda mu je poželela ovo
Printsc Pink

Ana Jovanović, sada već bivša zadrugarka, napustila je velelepno imanje u Šimanovcima u nedelju, te joj je finalna nedelja, pa i samo superfinale "izmaklo za dlaku".

Naime, u više navrata je istakla da joj porodica nije do sada ništa zamerila, već da je samo hvale, a u toku jučerašnjeg dana se oglasila za naš portal, gde je otkrila nove detalje iz odnosa sa Mensurom Ajdarpašićem, potkačena od strane njegove bivše devojke Milice Veselinović.

PRIZNALA SVE Ana Jovanović oglasila se, pa otkrila sve u vezi odnosa sa Mensurom, a onda mu je poželela ovo

Printsc Pink

 

Ana se ponovo oglasila te je tom prilikom otkrila šta zapravo stoji iza njenog neuspelog odnosa sa Mensurom, a ono što je rekla ostaviće mnoge bez teksta.

Filip mi se po mom ulasku nije uopšte dopao, čak mi je bio i antipatičan, pošto sam od spolja imala loše misljenje o njemu i sa takvim mišljenjem ušla u "Zadrugu". Oduvek sam znala da naš poljubac, po samom mom prekidanju priče sa Mensurom, ali ne i sviđanju prema njemu, nije ispravan potez. Priznajem za sebe da sam kompleksaš i da imam problem da priznam svoje emocije da ne bih bila povređena. U tom periodu sam nastavila druženje sa Filipom nakon poljupca kako bih izjednačila Mensurovu i moju situaciju. On u druženju sa bivšom devojkom - ja u druženju sa momkom sa kojim sam se poljubila - ističe Ana na samom startu, pa je nastavila:

Iako sam znala da to ne može da se meri pošto je Milica osoba koju je taj momak voleo i uvek mi je prolazilo kroz glavu da tu i dalje postoji nešto čim se zadržava u odnosu nakon raskida, a Filip momak koji meni nista ne znači. Želela sam da mu pokažem kako se ja osećam dok mi govori otvoreno da ima emocije prema meni, a i dalje je pored bivše devojke...Kada sada sagledam sve jako mi je žao što se kompletno sve tako loše završilo sa Mensurom, niti sam ja sebi nešto lepo donela inatom, pa kasnije i stvarnim zaljubljivanjem u Filipa, niti on vraćanjem Milici. Oboje smo prekidanjem našeg odnosa samo naštetili sebi odlaskom na druge strane i bežanjem od nečega, mogu slobodno reći posebnog i lepog. Dozvolila sam da utiču drugi ljudi na mene, pa prva ta Milica i njena izlaganja i jesu presudila da ja završim odnos sa Mensurom, ne razmišljajući da joj to i jeste u cilju da nas razdvoji - dodala je bivša zadrugarka.

Kada je reč o Ajdarpašićevom uspehu u petoj sezoni najgledanijeg rijalitija na Balkanu, "Zadruzi", Ana je iskreno iznela svoje mišljenje i poželela mu visoki plasman.

PRIZNALA SVE Ana Jovanović oglasila se, pa otkrila sve u vezi odnosa sa Mensurom, a onda mu je poželela ovo

Printscreen

 

Biće mi jako drago da Mensur izađe iz "Zadruge" kao visoko plasiran zadrugar, u šta sam sigurna da hoće, i da se vrati svojim starim navikama, izgledu, razmišljanju i ponašanju, jer smatram da je jako kvalitetan momak samo da se sada u svemu ovome pogubio - zaključila je Jovanovićeva za Pink.rs

JA SAM DOBIO STVARI KOJE NE MOGU DA SE KUPE Dejan progovorio o svojim ciljevima, pa se osvrnuo na Aleks: Svaka njoj čast, nije joj život bio lak!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading